You are here: Home / Заведения / Снек бар-Ресторант Имунитет

Снек бар-Ресторант Имунитет

София, бул.Сливница №127 0878 828 289

Ресторант Имунитет

На фона на все по-динамично развиващото се ежедневие и забързания начин на живот, ние от Снек-бар Имунитет създадохме за Вас един свят за наслада и удоволствие. Свят, в който ние се стараем да няма невъзможни неща и не правим компромис с качеството на предлаганата от нас храна.

За любителите на традиционната българска кухня предлагаме богат набор от мезета, салати, основни ястия и десерти.

За по-изтънчените ни клиенти предлагаме богат набор от ястия с различна националност , всички те приготвени с професионализъм от нашите готвачи.

Предлагаме и разнообразно обедно меню за по-ангажираните ни посетители които не разполагат с достатчно време за продължителен обяд.

Нашето заведение е раположено на бул.Сливница – 127 /за притежателите на GPS навигация излиза на Сливница -133/ на 200 метра от кръстовището с бул.Константин Величков, разполага с паркинг и градина с 80 места и 70 места във закритата част на заведението.

Разнообразието от кулинарни изкушения и десерти в комбинация с голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки ще Ви накара да се чувствате наистина добре.

Заведението е подходящо за фирмен обяд, вечери, партита, годишнини, абитуриентски балове, сватби и др. То разполага и с 5 прекрасни и удобни сепарета от естествена кожа в които ще забравите за проблемите и динамиката на деня.

За прекрасното Ви настроение допълнително допринасят усърдно подбраната музика и раздвиженият интериор който ще Ви откъсне от сивата картина на ежедневието поддайте се на изкушението, а ние ще създадем вашата приказка.

За любителите на традиционната българска кухня предлагаме богат набор от мезета, салати, основни ястия и десерти.

Comments are closed.

Scroll To Top