You are here: Home / Услуги / Симеон и Весела Танчеви

Симеон и Весела Танчеви

Пловдив 0897 84 83 91 / 0889 86 67 15

Симеон и Весела Танчеви

Казвам се Симеон и любопитството ми към фотографията се зароди преди 21 години. По това време вуйчо ми притежаваше Зенит 122 и фотолаборатория, поместена в мазето на баба ми, които ежедневно използваше за създаването на рекламни надписи. Всеки път когато им гостувах помагах на вуйчо ми в начинанията му. Няколко години по-късно той смени своето поприще и аз реших, че е време да му поискам апарата, който вече нямаше да му трябва. Той разбира се не отказа.

Така се сдобих с първия ми огледално-рефлексен фотоапарат със сменяема оптика, който и до ден днешен се пази гордо. Като ученик с група мои приятели имахме преподавател, който съчетаваше учителската и фотографската професия. Решихме да си направим фотоклуб. Последваха четири години портретно и репортажно творчество изпълнено с много училищни изложби на тема Лицата на гимназията и Училищен живот.

Дотук с лентовите фотоапарати. Като студент дойде ерата на дигиталната фотография и аз не се забавих да закупя моя първи дигитален огледално-рефлексен фотоапарат със сменяема оптика. Една година по-късно се ожених. Съпругата ми Весела, която е музикант по образование, като човек на изкуството побърза да попие всяко знание, което имах натрупано през годините преминати през всеки етап на фотографията, и много скоро започна да твори.

Минаха няколко години и ние решихме това съвместно хоби да го превърнем в професионално начинание. Понастоящем може да се определим като професионални фотографи, които се концентрират в снимането на хора съхранявайки емоционалната красота на човека. Предлагаме разнообразни услуги в сферата на сватбената фотография, детската фотография, семейната фотография, студийната фотография и предметната фотография.

С радост ще съхраним за вечни спомени Вашите радостни събития независимо от това дали става въпрос за сватба, кръщене, рожден ден, парти или абитуриентски бал. Готови сме да реализираме най-различни фотосесии сред природата или студийни фотосесии. Живеем и творим в Пловдив, но сме готови да поемем ангажименти навсякъде в България.

Нашите изключително различни и допълващите се стилове са сериозно предимство да ни ангажирате. Аз (Симеон) снимам предимно във фотожурналистически стил – ненатрапчив, следващ естествения развой на събитията и стремящ се да улови миговете на непринудени пози изпълнени с емоционално изживяване, разказвайки една история в снимки. Използвам само висококачествени твърди светлосилни обективи за да запазя естествената атмосфера без да добавям изкуствена светлина.

Съпругата ми Весела е привърженик на портретната фотография – характерна с режисиране от страна на фотографа и представянето на хората в различни перспективи. Използва висококачествени варио обективи при твърда бленда и светкавици за постигане на съвършена експонация и рязкост на изображенията.

Казвам се Симеон и любопитството ми към фотографията се зароди преди 21 години.

Comments are closed.

Scroll To Top