You are here: Home / Туризъм / Семейна къща Каравел

Семейна къща Каравел

    Поморие, ул. Петко Войвода 4  0899 132 873 / 0882 300 105

Семейна къща Каравел

Семейна къща Каравел е разположен в Поморие, на тиха улица, в непосредствена близост до морето, южния плаж и центъра на новия град.

Южният плаж привлича много туристи, тъй като морската вода е чиста и топла. В близост се намира автогарата, свързваща новата част със стария град, с Бургас, Несебър и Слънчев бряг, а също така и заведения за хранене, магазини за хранителни стоки, детски площадки, зелени площи, поща.

На 300 м. се намира манастирът Св.Георги, известен с лековитото си аязмо, а на 1 км. – уникалната по своята архитектура тракийска куполна гробница, датираща от 2-3 в.. Интерес представляват и църквите Успение Богородично и Преображение Господне, музеят на солта, къщата на Яворов, Яворовите скали, намиращи се в стария град. Поморие е градът с най-голям брой слънчеви дни през годината. Лечебната поморийска кал и черният пясък, чистото и топло море, дългата плажна ивица,възможностите за лечение, отдих и почивка, го правят истинска столица на балнеологията и предпочитана дестинация от все повече туристи от целия свят.

Хотел Каравел предлага самостоятелни стаи с две, три и четири легла. Стаите са слънчеви и просторни и разполагат със собствен санитарен възел, тераса, хладилник, телевизор, безжичен интернет. Разполагаме и с места за паркиране. При нас ще намерите условия за приятно прекарване на вашата почивка.

Семейна къща Каравел е разположен в Поморие, на тиха улица, в непосредствена близост до морето, южния плаж и центъра на новия град.

Comments are closed.

Scroll To Top