You are here: Home / Туризъм / Семеен хотел Метеора

Семеен хотел Метеора

Борово 0888 83 73 89

Семеен хотел Метеора

Етно – релакс комплекс Етно Метеора разполага с шест уютни и просторни студия тип родопски кът, подредени напълно в духа на възрожденския родопски бит, но без да се лишаваме от нито едно от съвременните удобства, всяка от които е с индивидуално обзавеждане и стил, предразполагащи към блаженна почивка и размисли за отминали времена. Всяка стая притежава собствен неповторим интериор, обзаведена с мебели в старинен родопски стил, спалните са обурудвани със самостоятелен санитарен възел, баня, козметика, санитарни консумативи и хавлии, сешуар (при поискване), ютия(при поискване), настилката е с екзотичен паркет, камък и теракота изцяло съобразени с етно стила.

Повечето студиата притежават големи чардаци от 8 до 22кв. м. с места за отдих. От студиата се откриват уникални панорамни гледки над планините, тучните пасбища на благородня елен и сърните в резервата Кормисош, където е разположено и самото село в местността Кръстова гора, вижда се Тракийското светилише на Големия Пропол, гледка към скалните пирамидални феномени на възвишенията под Свети дух, към селската старинна църква Рождество Богородично и малката нова църквица Светата Троица в самия двор на етно комплекса и още няколкото старинни Етно Хотел; Студия с всички съвременни удобства в етностил, уникални панорами. – Просторна, Родопска Механа с панорама, камина, етнобар. – SPA комплекс /Аромато терапия във Финландска сауна и Римска парна баня / работи целогодишно, с допълнително заплащане/. – Панорамни чардаци някой от които с места за излежаване и размисъл, наргелета /лятна атракция/. – Параклисът Света Троица в двора на комплекса. – Градина с панорамна гледка над планините. – Сейф /с допълнително заплащане/.

Етнокомплекс Метеора е разположен в китното родопско село Борово, в сърцето на резервата Кормисош, по пътя точно преди Кръстова Гора, на 50 км от град Пловдив, на 38 км. южно от Бачковския манастир и на 6 км от гр. Лъки. Пътят до селото и до Кръстова гора е ново асфалтиран, разстоянието от София до Комплекса е 198 км. , от Пловдив 48 км

Етно – релакс комплекс Етно Метеора разполага с шест уютни и просторни студия тип родопски кът, подредени напълно в духа на възрожденския родопски бит, но без да се лишаваме от нито едно от съвременните удобства, всяка от които е с индивидуално обзавеждане и стил, предразполагащи към блаженна почивка и размисли за отминали времена.

Comments are closed.

Scroll To Top