You are here: Home / Туризъм / Семеен Хотел Марио

Семеен Хотел Марио

     Мелник, ул. Мелник 120  0896 671 050 / 074 379 392

Семеен Хотел Марио

Семеен Хотел Марио предлага уют, спокойствие и комфорт близо до центъра на Мелник, на фона на Мелнишките скални пирамиди. Триетажната сграда е изградена в традиционния за града стил на стара възрожденска къща, но предлага съвременни удобства, което е гаранция за пълноценна почивка в приятна обстановка. Гостите на семейния хотел в Мелник ще могат да се насладят на сърдечно гостоприемство, непринудена обстановка и чудесна домашна кухня.

Семеен Хотел Марио предлага настаняване в 2 сгради, отдалечени на 150 метра една от друга. В основната сграда има три двойни и две тройни стаи, една стая за четирима и един апартамент за четирима. Във втората сграда са разположени 6 двойни и 3 тройни стаи, както и едно студио. Обзаведени функционално и комфортно, те разполагат с всички необходими удобства за приятен престой и пълноценен отдих. На разположение в хотела е Wi-Fi интернет. На партерния етаж на основната сграда се намира магазин за стоки от първа необходимост.

Семейният хотел в Мелник разполага с уютна механа в битов стил с 35 места в основния салони още 15 места в лятната градина към нея, разположени в първата сграда. Любезните домакини предлагат разнообразни ястия от традиционната българска кухня, включително домашна закуска като мекички, баница, овче кисело мляко и др. Втората сграда също има лятна градина и детски басейн през топлите месеци.

Семеен Хотел Марио предлага уют, спокойствие и комфорт близо до центъра на Мелник, на фона на Мелнишките скални пирамиди. Триетажната сграда е изградена в традиционния за града стил на стара възрожденска къща, но предлага съвременни удобства, което е гаранция за пълноценна почивка в приятна обстановка.

Comments are closed.

Scroll To Top