You are here: Home / Туризъм / Семеен хотел Габи

Семеен хотел Габи

     Пловдив, ул. Перущица 17А  032 992 992 / 0899 949 857

Семеен хотел Габи

В един Древен и вече град вече има хотел, в който модерният комфорт, елегантност и изискан стил съществуват съвместно. Пловдив – вечен и млад, симбиоза от изключително богато антично културно наследство-историческо и съвременна архитектурна и бизнес-среда.

Семеен хотел Габи предлага истински лукс, спокойствие, дискретност, изтънченост и безупречно обслужване.

Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента, лоби бар, безплатен wi-fi в целия хотел, релакс център – сауна, солариум, масаж, енотека, безплатен паркинг. Елегантните и комфортни стаи са проектирани както за бизнес гости на града, така и за туристи.

Семеен хотел Габи е разположен срещу MALL PLOVDIV, в сърцето на парк Отдих и култура, на 200 метра от Гребната база, стадион Пловдив, както и до тенис кортовете в Спортен комплекс Пловдив. Хотелът е до основна входно-изходна пътна артерия, осигуряваща достъп за броени минути до центъра на града, бисерната огърлица на града – Архитектурно-историческият резерват Старият Пловдив, Международният панаир, автомагистрала Тракия за София и Истанбул, както и околовръстният път за международно летище Крумово.

Семеен хотел Габи предлага истински лукс, спокойствие, дискретност, изтънченост и безупречно обслужване.

Comments are closed.

Scroll To Top