You are here: Home / Услуги / Сватбена агенция Принцеса Даная

Сватбена агенция Принцеса Даная

Бургас 0898 428 828

Сватбена агенция Принцеса Даная

Превърнете вашата мечта в реалност,почуствайте се като приказни герой и сватбена и парти агенция PRINCESS DANAYA ще направи всичко това за вас в Приказния замък в Равадиново Влюбен във Вятъра и не само това може да стане там където пожелаете.Ние се гордеем с креативността,гъвкавостта дизайнерското изпълнение и извънредното внимание към детайлите.Всичко което правим ние за нашите клиенти е единствено незаменимо и незабравимо.

Цени
Стойността на празника не зависи от нас а от това какви са вашите мечти,желания и интереси. Естествено компетентното мнение на Сватбен агент би ви помогнало в организирането и планирането на сватбен бюджет така, че да няма изненади относно плащанията.

За нас най важното е креативността, професионализма и усмихнатите лица.

Цялостна организация на Детски рождени дни, юбилей фирмени партита, балове, кръщенета или каквото и да е тържество ние сме на Ваше разположение и работим за вашите цели, мечти и желания.

Превърнете вашата мечта в реалност,почуствайте се като приказни герой и сватбена и парти агенция PRINCESS DANAYA ще направи всичко това за вас в Приказния замък в Равадиново

Comments are closed.

Scroll To Top