You are here: Home / Услуги / Сафо Фабрика за Забавление

Сафо Фабрика за Забавление

Пловдив, ул. Патриарх Евтимий 12 032 62 98 98 / 0887 804 565

Сафо – кетъринг и импресарски услуги в цялата страна

Добре дошли във вълшебният свят на Сафо – празнично настроение, уникално и незабравимо преживяване, цветен, вкусен и свеж коктейл от изживявания и спомени за Вас.

Нашата ФАБРИКА ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ е създадена за да направи Вашето тържество изпълнено с радост, усмивки и щастливи мигове с приятели и партньори.

Корпоративни мероприятия

Стил, изисканост и оригиналност ще струи от Вашите фирмени партита, годишнини и награждавания с помощта на Сафо. Ако искате да се фокусирате единствено върху предмета на Вашата конференция, семинар и симпозиум, Сафо е компанията, която ще ви осигури удобство в делова атмосфера. Ако Вашият екип е най-важния Ви актив, не се колебайте да го сплотите като се възползвате от нашите разнообразни предложения за тийм билдинг.

Ако искате Вашите VIP гости и клиенти да бъдат подобаващо посрещнати, ние можем да постелем първокласния червен килим. Ако искате да сте домакин на уникален бал или коктейл, Сафо е начина да оставите трайни и впечатляващи следи в спомените на Вашите гости. Организирането на парти – изненада, ще се превърне в приказка за неговия обект с вълшебната пръчица на Сафо.

Вие искате коледните и нового- дишни празници да са перфектния завършек на успешната бизнес година. Сафо ще ви осигури бляскав уют и празнична атмосфера за Вас и Вашите колеги. Вие търсите оптималния успех на планираните рекламни събития и промоции? Сафо разполага с лъчезарни и енергични млади хора, които ще превърнат желаната възможност в реалност.

Когато пожелаете организацията и осъществяването на празничните Ви събития да ухаят на вкус, елегантност и добро настроение, Сафо е компанията, която ще направи най-качествения, ароматен и дълготраен парфюм.

Балове

Ние ще направим за Вас авангарден, или класически лъскав абитуриентски, благотворителен или Виенски бал, който със сигурност ще надхвърли Вашите очаквания.

Ние имаме опит да организираме фестивали на местно и международно ниво, защото знаем, че най-важното в случая е точност, информираност и гостоприемство.

Ние можем много, защото обичаме работата си. Защото разбираме Вашите потребности. Защото перфектната организация е нашата стихия. Защото Вашето удовлетворение е нашата мотивация.

Добре дошли във вълшебният свят на Сафо – празнично настроение, уникално и незабравимо преживяване, цветен, вкусен и свеж коктейл от изживявания и спомени за Вас.

Comments are closed.

Scroll To Top