You are here: Home / Услуги / Салон Коконите

Салон Коконите

Пловдив, ул.Васил Ихчиев 1 0899 665 425 / 0887 602 720

Салон Коконите

Красивата прическа е комбинация от майсторството на фризьора, добратата наследсвеност, готовността от промяна и продуктите на ALFAPARF MILANO.

Салон за красота КОКОНИТЕ вече 4 години e в услуга на своите клиенти. Професионализмът и развитието стоят в основата на високо квалифицирания ни екип.

Удовлетвореният клиент е най-добрата оценка за нашия професионализъм и качество на работа.

Ние ви предлагаме комплексни услуги, за да може Вашата визия да бъде издържана цялостно – фризьорство, козметика, маникюр, педикюр и грим.

Салон за красота КОКОНИТЕ е представителен салон на CHRISTIAN OF ROMA GROUP. Те ни предлагат само най-доброто от света на италианските продукти за коса на световно известни марки, една от които е ALFAPARF MILANO.

ALFAPARF MILANO е мултинационален лидер с над 25 години опит в областта на професионалната козметика. Продуктите на ALFAPARF MILANO се продават в над 80 страни в цял свят и са представяни от едни от най-известните коафьори в света.

ALFAPARF MILANO

РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ТЕРАПИИ ЗА ЗДРАВА И ЛЪСКАВА КОСА ОТ ALFAPARF MILANO. Мъжко, дамско, детско подстригване; Кератинова терапия на ALFAPARF; Изсушаване; Боядисване; Студено къдрене; Маслени бани; Различни видове кичури; Удължаване и сгъстяване на коса; Коси под наем; Модни прическии, съобразени с вкуса и стила на клиента; Официални сватбени и абитуриентски прически. Всички услуги се предлагат с продуктите на ALFAPARF.

КОЗМЕТИКА

Работим с DR.Renaud и ERICSON LABORATORIE.

Терапии за лице с продуктите на химичен пилинг; микродермабразио и почистване с ултразвук; масажи на лице; кола-маска; Разтителен билков пилинг.

ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Масаж на цяло тяло; Антицелулитни масажи с мед и масла; кавитация.

МАНИКЮР и ПЕДИКЮР

Терапии за ръце и нокти, мъжки и дамски маникюр, ноктопластика, CHELLAK, декорация, педикюр.

ГРИМ

Перманентенгрим; Дневен, вечерен, официален, Аrt; Поставяне на мигли (на снопчета и цели редици).

ВРЕМЕННИ ТАТУИРОВКИ

Красивата прическа е комбинация от майсторството на фризьора, добратата наследсвеност, готовността от промяна и продуктите на ALFAPARF MILANO.

Comments are closed.

Scroll To Top