You are here: Home / Магазини / РъкоДелница GinArt

РъкоДелница GinArt

     Бургас  0897 886 135 / 0897 886 136

Защо създадохме РъкоДелницата?

GinArt е естествен резултат от многогодишните ми занимания, които просто наричаме хоби и които така изпълват живота ни, че в края на краищата се превръщат в любима работа. През годините опознавах различни материали и любопитството ми към тях ме водеше стъпка по стъпка, както се случва с много от талантливите ръкоделки, с които е пълна България. Така че, в Ръкоделницата ще видите различните аспекти на моето любопитство, ще се учудите от начина, по който може да се комбинират различни материали, ще откриете, че почти няма невъзможни комбинации и може би ще намерите своето нещо.

Изработените предмети имат печата на уникалност, защото целта ми не е да продавам серийно производство, а да предлагам серии от предмети, вдъхновени от моето съприкосновение с материалите. Ако накараш един творец да произведе десетки екземпляри от едно свое произведение, ще му отнемеш вдъхновението и уникалното преживяване да има девствена среща в мястото, където въображението, умението и духа се свързват в едно единно цяло. Това е красиво и уникално преживяване, което не бива да бъде отнемано. В противен случай творецът се превръща в масовик.

GinArt е естествен резултат от многогодишните ми занимания, които просто наричаме хоби и които така изпълват живота ни, че в края на краищата се превръщат в любима работа.

Comments are closed.

Scroll To Top