You are here: Home / Заведения / Ресторант Sweet Blaze

Ресторант Sweet Blaze

    Благоевград, ул. Даме Груев 12  0879 523 737

Ресторант Sweet Blaze

SWEET BLAZE е разположен в уютна сграда, в близост до река Бистрица, недалеч от центъра на Благоевград. Заведението е отоплено и приятно през зимата, прохладно и слънчево през лятото. Разполагаме с изискан бар, лятна градина, централен салон и детски кът. Работното време на заведението е 08:00 до 23:00 всеки ден. Работното време на детския кът е 08:00 до 23:00 всеки ден.

Там вашите деца могат да изработват различни рисунки, глинени изделия и да се занимават с различни образователни неща за развитие на творческото мислене и въображение. Заведението организира музикални вечери, в които гост музиканти- пианисти, вокал и др. се грижат за доброто настроение на нашите посетители. Всеки работен ден SWEET BLAZE приготвя специално, обедно меню за деня, което се публикува на нашата фейсбук страница.

Основното ни меню варира от салати, през паста, до месни специалитети. Акцентът е върху десертите. Тяхното разнообразие. Постоянно променящата се витрина за сладки изкушения е притегателна сила за всеки посетител на заведението.

Заведението организира рожденни дни, частни партитa, фирмени тържества и банкети.

SWEET BLAZE е разположен в уютна сграда, в близост до река Бистрица, недалеч от центъра на Благоевград. Заведението е отоплено и приятно през зимата, прохладно и слънчево през лятото.

Comments are closed.

Scroll To Top