You are here: Home / Заведения / Ресторант Паницата

Ресторант Паницата

             София, ул. Лозенска Планина 22 0889 883 403

Ресторант Паницата

Ресторанта е квартален с цени съобразени, така че клиентите да могат да го посещават ежедневно. Кръстен е на една малка местност в квартала, където повечето съседски деца си изкарахме детството. Паницата, като местност вече не съществува, тъй като там вече има няколко жилищни блока. Имаме всеки ден разнообразно обедно меню приготвено от нашия майстор готвач. До края на април ще отворим и терасата, която разполага с 35места. Вътре ресторанта разполага с 65места, което го прави удобно място за партита и семейни сбирки.

Постарахме се да Ви предложим перфектния избор за всеки Ваш повод с комбинация от вкусна храна, приятна атмосфера и добро обслужване. В градината на Къщата, през летните месеци, Ви очакват елегантни музикални изпълнения на живо. Тук винаги можете да разчитате на вкусна кухня, както и на пресни риба, месо и зеленчуци според сезона. Доверете се на отлично подбраният ни екип.

Ресторанта е квартален с цени съобразени, така че клиентите да могат да го посещават ежедневно. Кръстен е на една малка местност в квартала, където повечето съседски деца си изкарахме детството.

Comments are closed.

Scroll To Top