You are here: Home / Заведения / Ресторант Казабланка

Ресторант Казабланка

Перник, ул.Благой Гебрев 70 076 670 707 / 0887 170 707

Ресторант Казабланка

Ресторант-градина Казабланка е създаден през 1990 година от Ваня и Георги Маркови. Със своя дългогодишен опит ресторант Казабланка се превръща в синоним на високо качество и професионализъм. Място, където може да прекарате комфортно няколко часа като се насладите на отличаваща се с оригиналност и безспорни вкусови качества интернационална кухня.

В ресторанта работят 20 души – готвачи, сервитьори, бармани, всички със съответното образование за заеманата длъжност. Кухнята е в ръцете на опитни готвачи, персоналът се отличава с не по-малка класа. Облеклото на обслужващия персонал е семпло, изчистено и стилно, сервитьорите са мили и приветливи, няма го височайшото присъствие. Така ресторантът не само оправдава името си, но и печели постоянни посетители, които знаят, че тук могат да опитат нещо различно и интересно.

Ресторант Казабланка е разположен в източната част на град Перник на 22 км /15 минути/ от София. Ако пътувате по пътя София – Кулата, София – Кюстендил не пропускайте да посетите този стилен и изискан ресторант. За гостите на ресторанта е осигурен безплатен паркинг.

Ресторантът предлага организиране на тържества по повод – сватба, кръщене, годишнина, фирмени празници и други. Ресторантът разполага с няколко изискани салона общо с 120 места. Те са с модерен и свеж дизайн предразполагащ към приятни емоции и изживявания. Тук основно правило е, че клиентът трябва да се чувства комфортно и да получава перфектно обслужване и максимално добре приготвена храна от качествени продукти.

Ресторант Казабланка има и екзотична градина с 250 места. Изобилието от Зеленина и красиво подредени маси, балансирани между бохемския и елегантния стил, допълват приятната атмосфера.

Ресторант Казабланка предлага кетъринг. Използвайки тясно специализирания си опит в областта на кетъринг обслужването и събитийния мениджмънт, нашият екип от професионалисти би могъл да предостави цялостна концепция както в областта на събитийния кетъринг, така и в сферата на корпоративното кетъринг обслужване, осигурявайки цялостни и индивидуални решения в съответствие с вашите нужди и очаквания, нашите професионални виждания и естеството на конкретното събитие.

В ресторанта работят 20 души – готвачи, сервитьори, бармани, всички със съответното образование за заеманата длъжност.

Comments are closed.

Scroll To Top