You are here: Home / Услуги / Реал Груп ООД

Реал Груп ООД

        Русе 0876 173 473 / 0878 277 723

Реал Груп ООД

Реал груп ООД се намира в град Русе. Ние сме фирма, която е специализирана в производството на различни продукти от полиестер, стомана, текстил, метал и други.

Нашата дейност е свързана с производство на сапани. Те могат да бъдат буксирни сапани или сапани с куки. Нашата фирма произвежда текстилни и полиестерни колани с плоски уши, лентови транспортьори, верижни устройства и елеватори (зърнотоварачи).

Фирмата ни използва качествени материали, като след специалната им обработка, се произвеждат устойчиви продукти с голяма здравина. Сапаните са добри и сигурни средства, които се използват при товаро-разтоварни дейности. В зависимост от материалите, от които се изработват, те имат своите различни предназначения и характеристики. Стоманените въжета, които Ви предлагаме са буксирни, тип плетени въжета.

За да предложим на клиентите по-голямо удобство, ние изпълняваме поръчки с размери на продуктите по желание на клиента. Произвеждаме лентови транспортьори с размери (дължина, ширина) по Ваш избор, като Ви предлагаме системи с регулируемо и нерегулируемо задвижване. Предлагаме Ви над 50 вида ленти. Самите лентови транспортьори могат да бъдат окомплектовани с едностранно, двустранно или тристранно водене на продуктите. Лентовите транспортьори могат да бъдат с различни типове водачи, които позволяват бърза пренастройка. Лентовите транспортьори са оборудвани с червячен редуктор.

Реал груп ООД Ви предлага лентови транспортьори както в хоризонтално изпълнение, така и с произволен наклон на лентата. Можем да включим и допълнителни екстри като: честотен инвертор за безстепенно регулиране на скоростта, както и оптични датчици за автоматично пускане и спиране на лентата.

Реал груп ООД е на пазара вече дълги години, като ние постоянно се стремим да Ви предлагаме най-добрите продукти и услуги, които може да намерите в този сектор.

Ние сме лоялен бизнес партньор, на когото може да се разчита.

Ние Ви очакваме!

Реал груп ООД се намира в град Русе. Ние сме фирма, която е специализирана в производството на различни продукти от полиестер, стомана, текстил, метал и други.

Comments are closed.

Scroll To Top