You are here: Home / Медицина / Психолог Нели Христова

Психолог Нели Христова

        Стара Загора 0896 679 229

Психолог Нели Христова

Здравейте,

Казвам се Нели Христова и имам удоволствието да работя като психолог в гр.Стара Загора. Реших да направя този сайт, за да запозная по-подробно хората с работата на психолога и необходимостта от психологично консултиране и терапия. Не веднъж в контактите си усещах известна доза объркване и неяснота по отношение на моята професия и нейните цели. Ще се радвам, ако успея да допринеса малко в тази насока и особено, ако тук всеки от вас намери нещо за себе си, и открие своя път към промяна и по-качествен живот!

Информация относно структурата на процеса на индивидуалното или семейно консултиране:
За да си запазите час за консултация е необходимо предварително да се обадите на телефона за връзка и ще уговорим най-удобното за вас и за нас време.


Консултацията продължава в рамките на един астрономичен час. Терапевтичната работа с деца продължава 50 минути..


По време на консултацията е желателно да бъдете с изключен мобилен телефон. Това ще осигури по-голям комфорт на самите Вас.


При необходимост от продължаване на консултирането извън първата среща, предварително се договарят условията за следващите срещи.

Информация относно груповата работа.

Предлагаме групова работа с деца съвместно с психолог и логопед.

Казвам се Нели Христова и имам удоволствието да работя като психолог в гр.Стара Загора. Реших да направя този сайт, за да запозная по-подробно хората с работата на психолога и необходимостта от психологично консултиране и терапия.

Comments are closed.

Scroll To Top