You are here: Home / Медицина / Психодраматично ателие ДИ

Психодраматично ателие ДИ

     София, бул. Витоша 200  052 610 512 / 0896 662 039

Психодраматично ателие ДИ

Индивидуални и групови консултации за деца и възрастни, семейни консултации, бизнес тренинги и тийм билдинг.

Видове групи, които се организират и имате възможност да посещавате след предварителна заявка:

Терапевтична група

В тази група ще можете да споделяте свободно неща, които ви притесняват, които са част от вас и вашия живот. Не очаквайте да ви критикуваме или да ви даваме рецепти за решение на проблемите! По-скоро ще ви помогнем да достигнете до причините за тях и да откриете своя уникален начин за справяне. Ще получавате обратни връзки, споделен опит и много разбиране!

Група за личностово развитие

Групата и нейните членове се развиват като едно цяло, в което всеки член намира себе си, опознава себе си по-добре посредством другите, намира общи неща и различия. Споделяте спокойно, научавате се да говорите за себе си, да изразявате и разбирате собствените си емоции. Груповите и индивидуални занимания по време на срещите ще ви потопят в нещо, което няма как да ви се случи в ежедневието!

Група за деца и юнуши

Деца и юноши заедно – какво по-хубаво от това да почерпят опит един от друг, да общуват помежду си, да научат повече за себе си, за отношенията си с близките до тяхната възраст и с техните семейства. Споделянето в група, общите занимания и, може би, общите, а и различни неща помежду им, сплотяват младите хора, карат ги да се чувстват разбирани и по-естествени. Споделеният проблем е наполовина решен – защо не се погрижим и за по-малките, които също имат чувства, проблеми и имат нужда от лично пространство.

Група за семейни и диадни отношения

Отношенията между съпрузи, любовна двойка, родител и дете, брат и сестра и др. са доста сложни. Когато сме сред близки хора, често загубваме способността да се вслушваме в тях, в нас самите, не можем да поглеждаме на ситуациите обективно и изпадаме в състояния, в които се чувстваме неразбрани, наранени, обидени, пренебрегвани. Групата е подходяща за хора, които искат да изследват отношенията си с близък човек в семейството, да подобрят комуникацията и взаимоотношенията си.

Група за подобряване на бизнес комуникация и справяне

Екипна работа, умения за справяне с работни ситуации и казуси, справяне със стреса на работното място, комуникация с колеги и по-висшестоящи са все част от работния процес и неизменна част от ежедневието ни. Прекарваме по-голямата част от съзнателния си живот на работа, за това е важно средата, в която се развиваме там, да е максимално благоприятна за нас, да не ни носи напрежение или поне да се научим как да се справяме с него и с колегите си.

Индивидуални и групови консултации за деца и възрастни, семейни консултации, бизнес тренинги и тийм билдинг.

Comments are closed.

Scroll To Top