You are here: Home / Услуги / Професионалния фризьорски център

Професионалния фризьорски център

Варна, ул. Екатерина Семетчиева 9 052 626284 / 0895 79 56 69

Професионалния фризьорски център

Професионален фризьорски център – Варна е първият по рода си учебен фризьорски комплекс в България,който организира и провежда курсове и семинари по фризьорство,маникюр,козметика и грим, съвместно с :

  1. FRAMESI /италиaнска/
  2. WELLA /немска/
  3. EUGENE PERMA /френска/
  4. PEGGY SAGE /френска/ марки козметика от най-висок клас.

Учебният център е основан през месец март 2006г. От създаването си до днес фризьорската школа не спира да разширява дейността си, като за момента предлага следните видове обучения: квалифицирани курсове за начинаещи фризьори и маникюристи, семинари за повишаване квалификацията на работещи фризьори, козметици, гримьори и маникюристи. Обучението се провежда от високо квалифицирани преподаватели. Учебната база разполага с модерно оборудвани зали, за теория и практика синхронизирани с мултимедийна презентация, съобразени с всички изисквания по Европейските стандарти.

Фризьорският център е разположен върху площ от 125 кв.м., в непосредствена близост до Новия Православен Храм на Варна – Свети Mъченик Прокопий Варненски.Адрес: гр.Варна, ул.Екатерина Симитчиева 9 (срещу ОУ Йордан Йовков).

Професионалния фризьорски център предоставя уникалната възможност за обучение на начинаещи фризьори, по програмата на Академия FRAMESI – Италия. Изключителната разработка за професионално специализирано обучение в модните тенденции е един много добър старт за начинаещите фризьори.

Центъра за професионално обучение към Професионален център за красота ООД е с лиценз N 201012837 от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение. Към всеки един от курсистите е приложен индивидуален подход, който е предпоставка за по-добра успеваемост и сигурност в уменията на бъдещите фризьори.

Всеки курсист, след като вземе пълният хорариум от часове, съгласно държавните образователни изисквания и след като се яви на квалификационен изпит, получава втора степен на професионална квалификация, специалност фризьор – Държавна диплома от Министерството на образованието, науката и младежтта.

Със своята богата и разнообразна дейност, покриваща целият спектър от изисквания, професионалната фризьорска школа е притегателен център за всички желаещи, независимо от пол, религия, възраст и умения.

Създаден в отговор на необходимостта от изграждането на нова алтернативна, по-динамична и иновативна образователна система, Центъра за професионално образование предлага и обучение на безработни, за придобиване на нови професионални умения и краткосрочни курсове за всички възрасти.

Професионален фризьорски център – Варна е първият по рода си учебен фризьорски комплекс в България,който организира и провежда курсове и семинари по фризьорство,маникюр,козметика и грим

Comments are closed.

Scroll To Top