You are here: Home / Строителство / Продажба и монтаж на дограма

Продажба и монтаж на дограма

Бургас 0878 112 211 / 0899 846 743

Венециански щори

Проектиране, ремонт и монтаж на всички модели щори – (външни и вътрешни)

– Външни щори – алуминиеви и ПВЦ

Алуминиевите външни щори
Алуминиевите външни щори са едно от най- добрите решения за справяне с климатичните условия , като придават максимална защита от слънце , вятър и дъжд към прозорците и вратите на вашия дом, офис или хотел. Използват се много практично за справяне с проблема за конденса (изпотяването на стъклата ) по стъклата на дограмата през зимата.Също така спомагат за значително повишаване температурата в помещението през зимата и предпазват от горещите слънчеви лъчи като затъмняват на 100% помещението в което се монтират.Също така предпазват от евентуални проблеми с течове и влага по и от самата дограма. Благодарение на тези си свойства външните ролетни щори предпазват като цяло и самата дограма на която се монтират.Затова те се нареждат на първо място по практичност и удобсвто за всеки дом, офис, хотел и други места където намират приложение.

ПВЦ външни щори (същите характеристики като алуминиевите щори но с по ниски показатели от тях )
ПВЦ външните щори са добро решения за справяне с климатичните условия , като придават максимална защита от слънце , вятър и дъжд към прозорците и вратите на вашия дом, офис или хотел. Използват се много практично за справяне с проблема за конденса (изпотяването на стъклата ) по стъклата на дограмата през зимата.Също така спомагат за значително повишаване температурата в помещението през зимата и предпазват от горещите слънчеви лъчи като затъмняват значително светлината в помещението в което се монтират.Също така предпазват от евентуални проблеми с течове и влага по и от самата дограма. Благодарение на тези си свойства външните ролетни щори предпазват като цяло и самата дограма на която се монтират.Затова те се нареждат на първо място по практичност и удобсвто за всеки дом, офис, хотел и други места където намират приложение.

Вътрешни щори
хоризонтални (венециански) алуминиеви щори
Хоризонталните алуминиеви щори са едни от най-често срещаните и използвани щори на всякаде.Поради факта , че са с най-ниската цена на българския пазар те са най разпространените и познати щори унас.Изработени изцяло от алуминий , венецианските щори намират широко приложение за всички процорци , врати , капандури и др.Изработват се в различна цветова гама и имитаций на дърво.

вертикални щори
Вертикалните щори доста добро решение за всеки дом,офис и хотел.Практични и функционални те могат изцяло да заменят пердетата , като придават цялостен завършек на всяка стая в която се монтират.Изработват се в много богата цветова гама , а също и голяма колекция от платове и материи.

роло щори
Роло щорите са доста познат продукт на нашият пазар.Благодарение на богата си гама от разцветки и десени те придават уютна и спокойна атмосвера в дома ви , като също така правят всеки процорец необикновен.Изработват се в различни варианти с доста добра функционалност, като самата окомплектовка може да бъде в цвета на вашия процорец или врата.

плисе щори
Плисе щорите (тип хармоника) са добре известни на познавачите на добрия вкус.Рядко намират приложение унас поради своята екстравагантност която придават , но също така визията която ще придадете към стаята от щори тип “ден и нощ” се оказва много добра. Изработват се с богата гама от материй и десени.

дървени хоризонтални щори
Дървените хоризонтални щори са относително нов продукт унас. Поръди високата и сложна технология по която се изработват материалите за тях те все още си остават скъп продукт за нашия пазар.Изработват се от различни видове на дървесина с широки и тесни ламели. Дървените щори придават изключително красив завършек на всеки процорец.

римски щори
Римските щори намират доста добра практичност и функционалност в заведенията и ресторантите с голяма площ на процорците и витрините.Разгърнати на големи размери те придават красива декорация към всяка витрина.Не се препоръчва използването им на малки процорчета или на малки отваряеми части.Изработват се в богата гама от материй и цветове.

Гаранция – 1 година (за вътрешни щори); – 2 години (за външни щори).

Алуминиевите външни щори са едно от най- добрите решения за справяне с климатичните условия , като придават максимална защита от слънце , вятър и дъжд към прозорците и вратите на вашия дом, офис или хотел.

Comments are closed.

Scroll To Top