You are here: Home / Магазини / ПРИЗМА МДЖИ ООД

ПРИЗМА МДЖИ ООД

Бургас, ул. Цар Калоян 46 0889 56 42 65

За нас

ПРИЗМА МДЖИ ООД е марка,на която се доверяват голям брой фирми,частни клиенти,дизайнерски и проектантски бюра.Ние сме доказали своята ефективност и качество в изпълнението на различни проекти,при които се изисква индивидуален подход.Наш приоритет е да задоволим всички изисквания на нашите клиенти,качествено и в срок,при извършване на строително- ремонтните дейности.

ПРИЗМА МДЖИ ООД е производител на душ-кабини,душ-прегради,душ-паравани и паравани за вана.Предлагаме решения за душ-кабина във вашата баня след безплатен оглед на място.Изготвяме индивидуални проекти и ги реализираме качествено и в срок.Душ-кабините се изработват от висококачествено закалено стъкло в различни цветове,матирани,матирани в схема ,с дебелина от6мм до 10мм.

Всички механизми и уплътнения са на водещи фирми в бранша от Италия,Сингапур и Австралия.Изключително много държим на качеството на нашите продукти,защото те са гаранция за успеха ни на пазара.Убедете се сами.

Ние сме доказали своята ефективност и качество в изпълнението на различни проекти,при които се изисква индивидуален подход.

 

Comments are closed.

Scroll To Top