You are here: Home / Услуги / Поли Арт Студио

Поли Арт Студио

      София, ул. Цар Борис III 38  0882 282 502 / 0988 925 539

Поли Арт Студио

Poly Art Studio е създадено през 2009 година. До сега ние се стремим да направим вашите незабравими мигове във вечни спомени, запечатани професионално от нас. В нашия екип взимат участие, както фотографи, така и фризьори, гримьори, маникюристи, DJ-и, екип по изработка на приказни украси и всичко друго необходимо, което да направи вашият празник безгрижен и да ви позволи да му се насладите напълно!

Ще се заемем с фото и видео заснемането на вашето ДА на сватбения ви ден, с последните мигове от ученическия ви живот и бурното му изпращане след това, Светото кръщение на новия член на семейството и всеки друг семеен повод, който искате да остане във времето. Както и фирмени коктейли и партита. Освен заснемането им, нашият екип по техническа обработка ще придаде на снимките и записите професионален почерк и завършен вид.

Подарете на приятел фото сесия или канава с колажни снимки, което да остане незабравим спомен за цял живот. Доверете ни се и ни направете част от вашия празник, а ние ви гарантираме изключителен професионализъм и безгрижно забавление във всеки един повод.

Poly Art Studio е създадено през 2009 година. До сега ние се стремим да направим вашите незабравими мигове във вечни спомени, запечатани професионално от нас.

Comments are closed.

Scroll To Top