You are here: Home / Услуги / Полисън Дюни

Полисън Дюни

Варна, ул.Иван Вазов 10, офис 2

Полисън Дюни

Фирма Полисън Дюни разглежда масата, като сцена, на която създава творение от незабравима атмосфера и настроение.Салфетката е главно действащо лице във всяка декорация на маса. Тя ще изиграе добре своята роля, когато успеем да я моделираме и по най-подходящ начин декорираме с останалите аксесоари.Това наричаме спектакъл за маса.

Фирма “Полисън Дюни” е вносител на шведски продукти Duni за еднократна употреба.
Продуктите Duni ще ви помогнат да подредите добре и с фантазия вашата маса а еднообразието на стил ще остане в миналото. Ние ви гарантираме, че с Duni ще повишите нивото на хигиена.

Какво представлява Duni ?

  • Високо качество и перфектен външен вид. Всички продукти са придружени със сертификат за качество.
  • Индивидуален подход към клиента и гарантирано спазване на нормите за висока хигиена. Продукта се използва само и единствено от един клиент.
  • Спестява време и средства за химическо чистене, гладене, складиране и транспорт.
  • Постигане на уникалност чрез великолепен дизайн и богати цветови решения. Имате възможност за лесна и честа промяна на интериора според конкретния повод или случай.

Услуги

Ние ви показваме завършени решения и цялостни концепции, насочени към създаване на уникална атмосфера според стила на заведението или конкретния повод.

Информация за фирмата:за улеснение на нашите клиенти във Варна открихме шоурум в центъра на града със складова база на гр.Варна ул. Иван Вазов №10 офис 2. За ваша информация фирмата поддържа на склад определено количество стока. Основно работим с предварително заявени поръчки.

Duni може да използвате на:

  • новогодишни тържества
  • балове и сватби
  • гала вечери
  • изпращане на вашите гости
  • градински партита и коктейли
  • семинари

Кетъринг

Ако сте решили да замените традиционния консерватизъм на масата и искате да дадете вдъхновение на вашето въображение, Дюни ви предлага широк избор от елегантни артикули, които подобряват вида на храната и оставят трайни впечатления на вашите гости.
Високото качество на коктейлните табли и кетъринг аксесоарите ви дават всичко необходимо за да обслужите професионално и разбира се оригинално вашите гости.

Организиране на тържества Варна

Фирма “Полисън Дюни” е вносител на шведски продукти Duni за еднократна употреба.Продуктите Duni ще ви помогнат да подредите добре и с фантазия вашата маса а еднообразието на стил ще остане в миналото. Ние ви гарантираме, че с Duni ще повишите нивото на хигиена.

Comments are closed.

Scroll To Top