You are here: Home / Строителство / Пи Ес България

Пи Ес България

София, ж.к. Изток, ул. Асен Пейков 6 02 870 10 47 / 0894 404 109

Пи Ес България

Фирма Пи Ес България – Лукс, е утвърдено име в премиум сегмента на българския пазар на Spa & Wellness. През годините спечелихме доверието и реализирахме партньорства с най-големите компании в Европа в сферата ни на дейност.

В компанията ни са ангажирани над 50 високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на SPA & Wellness центрове. Ръководителите на екипи преминават ежегодни обучения и квалификационни курсове при Европейските ни партньори в съответния сегмент.

Пи Ес България – Лукс e официален партньор за РБългария и на световните лидери позиционирани в премиум сегмента в сферата на Spa&Wellness:

  • Klafs GmbH- Моята сауна и спа
  • Ospa GmbH – Водата в басейна
  • Както и други фирми съпътсващи дейноста ни

Основни дейности:

Дизайнерско и архитектурно проектиране – Съвмество проектиране с Klafs Gmbh – Архитекти с над 60 годишен опит в проектиране и реализиране на Спа центрове в цял свят.

Инженерно проектиране – работа на нашите инженери е да осигурят технически вашите идеи

Строителство – за да сме сигурни, че Вашите идеи ще се превърнат в реалност ние разчитаме на нашите строителни специалисти, като осигуряваме непрекъснат технически и дизайнерски контрол.

Сервиз и Поддръжка – за осигуряването непрекъснатото функциониране на изградените от нас проекти ние предлагаме пълно гаранционно, след гаранционно облужване и поддръжка на съорженията, както и абонаментна поддръжка за Вашите басейни и Спа центрове.

Партньорствата ни доведоха до реализиране на множество проекти – прилагам референтен лист.

Като излагаме пред Вас по-горе посочените възможности, бихме желали да предложим среща с Вас и ваши специалисти, за обсъждане на възможностите за бъдещо партньорство и сътрудничество.

Дизайнерско и архитектурно проектиране – Съвмество проектиране с Klafs Gmbh – Архитекти с над 60 годишен опит в проектиране и реализиране на Спа центрове в цял свят.

Comments are closed.

Scroll To Top