You are here: Home / Заведения / Пица Каприз

Пица Каприз

Варна, кв.Левски, ул.Студентска 7 0879 214 878

Пица Каприз

Какво е за нас пица?

„За нас пица това е сила, това е страст, това е синхрона между тестото, грижата за нашата печка и всичко което поставим върху пицата“

Да започнем с тестото….Това е брашно, вода, сол и малко мая, тестото е жив продукт, в който процесите никога не спират – могат да бъдат забавени или ускорени. В зависимост от желания краен резултат се използват различни видове брашна със специфични качества. Разбира се, освен майсторството на пицайолото има и доста други тънкости за правилната селекция на продукти.

Всички продукти в пицария „КаприС“ са 100% оригинални италиански, с гарантирано качество.Използваме само натурални подправки – сол, босилек, черен пипер, розмарин, риган.Известни сме във Варна с тънките и големи класически пици, които освен всичко останало са изключително вкусни. Разбира се, задължителното допълнение към всичко това е богатата селекция Bio вина от различни региони на България, подбрани от най-известните изби.

Носят се слухове, че при нас приготвянето на пица е равносилно на алхимия, че готвачите ни впрягат всички сили на природата за да постигнат магически вкус.

Нашата пица, не само изглежда като произведение на изкуството, но също така ухае свежо и е невероятно вкусна, с мек и порест блат и хрупкави корички.

Менюто

Тук майсторите готвачи ще приготвят пред вас прясна италианска паста, многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко, свинско или агнешко месо печени на Grill , салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и, разбира се, неприлично вкусни десерти.

За вашия работен обяд или  романтична вечеря, за приятни сбирки в компания или просто за по една пица набързо – няма да сбъркате, ако изберете Пицария „КаприС“ .

 

Пицария Каприс е обзаведена в елегантен и много приветлив стил. Терасата предлага на клиентите пушачи изискан уют и топла атмосфера.

Comments are closed.

Scroll To Top