You are here: Home / Услуги / Пинг Понг Клуб Парадайс

Пинг Понг Клуб Парадайс

София, бул.Черни връх 100 0887 082 080 / 0887 073080

Пинг Понг Клуб Парадайс

Пинг Понг Клуб Парадайз – уникално място за спорт и развлечение за всеки! Това оригинално, спортно-развлекателно съоръжение се намира в МОЛ Парадайз Център – гр. София, бул. Черни връх 100, ет.+1. На ваше разположение са 14 тенис маси и 4 робота за тенис на световния лидер DONIC, кафе-бар, нощен клуб и специализиран магазин

Рождени дни, тимбилдинги, конференции, семинари, турнири по тенис, частни партита и концерти са част от атрактивна ни програма. В Пинг Понг Клуб Парадайз ще намерите професионални треньори за индивидуални и групови обучения по тенис на маса. Тук ще ви предложим фитнес с тенис на маса.

Това е мястото, където можете да се срещате със старите си приятели или да се запознавате с нови, да играете тенис на маса, шах, табла и др. Нещо повече – тук може да се забавлявате, да създавате социални контакти и да планирате вашите бъдещи проекти. Нашето меню Ви предлага голям избор от кафе и безалкохолни напитки, а вечер може да изберете от невероятните вина, коктейли и алкохолни напитки. Вкусна храна ще допълва вашата необикновена вечер или празненство.

Нощният Клуб, Ви дава възможност да се веселите с приятели, семей ство или колеги. От понеделник до сряда ще се радвате на по-спокойна атмосфера с приятна музика, а вечерите след 22:30 часа от четвъртък до събота ще бъдат енергизирани с музиката на DJ, рок и поп банди.

Караоке бара в съботната вечер, съчетан с тенис на маса е неповторимо изживяване, единствено в София!

Пинг Понг Клуб Парадайз – движение и забавление в приятелска и жизнена среда!

Това е мястото, където можете да се срещате със старите си приятели или да се запознавате с нови, да играете тенис на маса, шах, табла и др.

Comments are closed.

Scroll To Top