You are here: Home / Заведения / Пиано бар Lime Light

Пиано бар Lime Light

София, Изгрев, ул.Тарас Шевченко 3 0885 826 834 / 0888 66 59 60

Пиано бар Lime Light

Или както всички си го знаем – ПИАНО БАРЪТ В ИЗTОК. ПЪРВИЯ, а и най-добрия, ПИАНО БАР в София. ( И се гордеем с това!) Няма човек в столицата, а и извън нея, който да слуша ХУБАВА МУЗИКА, да се кефи на УНИКАЛНО забиващи БАНДИ, разцепващи ПАРТИТА и ГОТИН ПЕРСОНАЛ и да не е имал НЕЗАБРАВИМИ вечери прекарани в LIME LIGHT. Всеки път при нас става СТРАШЕН КУПОН.

КЛИЕНТИТЕ ни са СТРАХОТНИ и ние си ги обичаме много. ПЕРСОНАЛА сме много ГОТИНИ, забавни, весели, усмихнати, професионалисти, КУПОНДЖИЙ (скромни и т.н…). БАНДИТЕ са извънземни и могат да забият всички, от естрада до ROCK&ROLL. В бара сме едно ГОЛЯМО, весело СЕМЕЙСТВО и нашите РЕДОВНИ КЛИЕНТИ се чувстват като У ДОМА СИ, защото само в къщи можеш да се отпуснеш на 100% и да се кефиш на МАХ.

Ако не сте ни посещавали до сега, ЗАПОВЯДАЙТЕ – ГАРАНТИРАМЕ ви,че ЩЕ СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ СЕМЕЙСТВОТО, защото водим до ПРИСТРАСТЯВАНЕ и знаем, че ще се върнете за ОЩЕ! Е, ИЗЧИТАЙКИ хвалебствените адмирации по-горе, Вие успешно се добрахте до НАЙ – ВАЖНОТО!

Няма човек в столицата, а и извън нея, който да слуша ХУБАВА МУЗИКА, да се кефи на УНИКАЛНО забиващи БАНДИ, разцепващи ПАРТИТА и ГОТИН ПЕРСОНАЛ и да не е имал НЕЗАБРАВИМИ вечери прекарани в LIME LIGHT. Всеки път при нас става СТРАШЕН КУПОН.

Comments are closed.

Scroll To Top