You are here: Home / Заведения / Пиано бар Ми Ре Ла

Пиано бар Ми Ре Ла

Велико Търново, ул.Тодор Балина 14 062 600 248 / 0884 060 570

Пиано бар Ми Ре Ла

PIANO BAR Mi Re La се случва всеки петък и събота на живо в рамките на bar J’ADORE във Велико Търново. Барът отвори врати на 18ти октомври 2013 година, но за великотърновци идеята е позната отдавна.

Мениджър на бара е популярната търновска поп певица Мирела Величкова, която от години посреща и очарова своите почитатели в пиано баровете, в които пее. Мирела и нейните колеги пианисти са едни от най-добрите изпълнители на музика от всички познати и любими стилове. Тук може да чуете невероятно добри изпълнения на евъргрийни, популярни парчета от минало и настояще, диско хитове, рок, класиките на БГ естрадата, всички обичани руски песни и още…

Предлагаме ви и уникалната възможност да пеете караоке на живо, с микрофон и съпровод на пиано!

PIANO BAR Mi Re La се превръща в идеалното място за хора, които са уморени от еднообразието и търсят приятна и спокойна атмосфера в компанията на ценители на живата музика, различно настроение, разнообразие от подбрани напитки и коктейли.

Пиано баровете са едни от най-приятните места за прекарване на вечер с приятели, личен или фирмен празник, рожден ден или друг специален повод, предпочитани са при отразяване на важни събития.

Може да ни се обадите и заедно да организираме вашето събитие като определим параметрите – брой посетители, бюджет, дата, час, кетъринг или други желани от вас екстри, професионални изпълнения на живо или караоке вечер с DJ.

Барът се намира близо до центъра на Велико Търново, на улица Тодор Балина 14 – на 5 минути от пазара, точно до градския стадион. Има два подхода – от страната на паркинга на стадион “Ивайло” или по стълбите през дъбовата гора откъм булевард България. Разполагаме със 70 – 80 места и достатъчно място за танцуване и частни купони.

Всяка сряда и четвъртък може да се насладите на отличен подбор от РЕТРО музика – хитовете на 80те и 90те години, заедно с DJ Stevie G. Входът в сряда и четвъртък е СВОБОДЕН!

А всеки петък и събота ви очаква PIANO BAR Mi Re La със своята богата на емоции и незабравими преживявания атмосфера, качествена музика на живо с Мирела, Румен Халачев, Петко Савов, Николай Дренски, Ангел Ангелов или други гост певци и музиканти.

Две в едно – BAR J’ADORE и PIANO BAR Mi Re La ще ви накарат да се връщате отново и отново, да каните приятели и да се чувствате у дома!

Ако търсите пиано бар в старата столица на България, вече го намерихте! Очакваме ви!

PIANO BAR Mi Re La се случва всеки петък и събота на живо в рамките на bar J’ADORE във Велико Търново.

Comments are closed.

Scroll To Top