You are here: Home / Услуги / Петко Ангелов БГ ЕООД

Петко Ангелов БГ ЕООД

Браниполе 032 20 26 01 / 032 20 26 08

Петко Ангелов БГ ЕООД

Петко Ангелов БГ ЕООД е стабилна европейска фирма с традиции в миналото, достойно настояще и отворена към бъдещето!С професионализъм, грижа за клиентите, предоставяме качествени транспортни и спедиторски услуги, с цел взаимно повишаване на икономическия статус. Работим с високи технологии в модерна, многофункционална среда, където нищо по-малко от най-доброто не е достатъчно добро за нашите клиенти! Достойни европейци се обслужват модерно, професионално, качествено във всяка точка на континента.

Фирмата извършва транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България и Турция до всички европейски дестинации и обратно, както и вътрешно европейски превози между други страни от Европейския Съюз. Основните направления на компанията са до Англия, Бенелюкс, Испания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Чехия и обратно до България, Турция и Гърция. Фирмата поддържа отлични икономически взаимоотношения и си сътрудничи с български и европейски компании. Тя обслужва както фирми от българския пазар, така също и от Англия, Франция, Испания, Турция, Италия и др.

Петко Ангелов БГ ЕООД е стабилна европейска фирма с традиции в миналото, достойно настояще и отворена към бъдещето!С професионализъм, грижа за клиентите, предоставяме качествени транспортни и спедиторски услуги, с цел взаимно повишаване на икономическия статус.

Comments are closed.

Scroll To Top