You are here: Home / Битова техника / Перилни и почистващи препарати

Перилни и почистващи препарати

       Казичене, ул. Цар Борис 3 120 02 482 24 56 / 0897 866 819

Перилни и почистващи препарати

На пазара има вече утвърдени фирми, работещи от дълго време в тази област, чиито имена са известни на хората от рекламите в интернет и на други места. Затова в началото ще бъде трудно налагането на добро име на една новосъздадена и неизвестна фирма. Още повече, че ние не планираме големи разходи за реклама и по-скоро разчитаме на личния контакт, и препоръките на нашите бъдещи клиенти.

София е голям град, който непрекъснато се разраства. Огромна част от бизнеса в България е съсредоточен именно в този град. Това води до непрекъснато увеличаване на домакинствата от така наречената средна класа. Това са домакинства, чиито доходи позволяват, а стандарта на живот налага използването на подобен род услуги. Според нас пазарът на тези услуги, в големите градове като София, ще бележи непрекъснат растеж, което позволява развитието на фирми като нашата.

За успеха на дейността на фирмата залагаме на Професионално качество, богат асортимент, транспорт, логистика и достъпни цени !!!

Нашата мисия е да предложим на българския пазар ПРОФЕСИОНАЛНО КАЧЕСТВО на продукти и в малки опаковки достъпни и за ВСЕКИ потребител.

  • Добри цени за Професионални продукти
  • Висока Ефективност на продуктите
  • Специфични препарати за специфични нужди
  • Професионален стил на опаковката
  • Бързо и коректно обслужване

На пазара има вече утвърдени фирми, работещи от дълго време в тази област, чиито имена са известни на хората от рекламите в интернет и на други места.

Comments are closed.

Scroll To Top