You are here: Home / Услуги / Пепо 87 ЕООД

Пепо 87 ЕООД

Пловдив, ул. д-р Георги Странски 3 0896 447 993

Антицелулитен масаж

Цена на масажа: 20 лв. / Времетраене – 50 мин.

Мануалният антицелулитен масаж е тясно специализиран масаж разработен специлано за борба и превенция на целулит. Използва се със специални козметични кремове, гелове и масла. Когато използваме повече от един продукт в точно определена последователност говорим за антицелулитна процедура, в която може да е включено използването на апарат, вендузи охлаждащи или загяващи гелове, масла и стягащи тоници. Антицелулитният масаж комбиниран с добра скъпа козметика има чудесен изглаждащ и стягащ ефект върху кожата на жената.

Медотерапия с чист пчелен мед на гръб

Цена на масажа: 20 лв. / Времетраене – 40 мин.

Масажът с мед има силно детоксикиращо и очистващо организма действие. С годините прaкатика терапевтите прилагащи антицелулитен масаж са открили, че масажът с мед също има силно стягащ и изглаждащ кожата ефект. Медът е продукт, с който може да се работи както върху тялото, така и върху лицето на клиента. Тоест стягащи и почистващи
мъртвите клетки масаж и маска на лицето винаги са добра идея.
Както натурален продукт съдържащ етерични масла, пчелни ензими, полени и смоли медът може да предизвика алергични реакции и непоносимост. Преди да се подложите на масаж с мед, имате ли някаква документирана история на алергии се консултурайте с лекар.
Силното действие на съставките на меда варират в зависимост от това от какви растения е бил създаде. Общите характеристики на меда са: очиства, стяга, засилва съпротивителните сили на организма има силно противовъзпалително дейстиве.

Масаж на глава, лице

Цена на масажа: 6 лв / Времетраене – 15мин.

Масажите на главата и лицето имат изключително силно рефлекторно и общо релаксиращо действие върху тялото и ума. Масажът на лице, дори без да цели хигиенно-козметичен ефект, има изглаждащ, стягащ и повдигащ ефект. Този ефект се постига, ако похватите се изпълнят правилно и се следва околоочнния контур и линиите на лицето.

Спортен масаж на цяло тяло

Цена на масажа: 30лв/ Времетраене – 70 минути

Съчетание от похвати от класически масаж, лимфен дренаж, пасивни раздвижвания. Спортният масаж е специално разработен, за активни и спортни натури, които искат да възстановят тялото и духът си за следващото спортно предизвикателство. Правилно изпълнен спорният масаж подобрява гъвкавостта на мускули и сухожилия, увеличава обем на движение на крайниците, успешно успокоява мускулна треска и микро- травми. Спортът е чудесно лекарство срещу депресия, излишни килограми и повишава общите възстановителни и съпротивителни сили на организма, но като всяко лекарство може да бъде и отрова, ако не се практикува умно. Спортният масаж е задалжителна част от менюто на всеки занимаващ се със спорт и ценящ здравето си човек.

Класически масаж

Цялостен класически масаж; Цена на масажа: 25лв; Времетраене – 70миинути

Частичен класически масаж; Цена на масажа: 15лв; Времетраене – 35 минути

Класическият масаж подобрява циркулацията на кръв и лимфа, има противовъзпалителен ефект, подбрява трофиката на мускулатурата, възстановява след сериозни физически или психически усилия. Класическият масаж се препоръчва за профилактика и лечение на някои заболявания, за корекция на фигурата, подобряване общия тонус на организма. Подходящ е за хора, подложени на ежедневен стрес и напрежение.

Мануалният антицелулитен масаж е тясно специализиран масаж разработен специлано за борба и превенция на целулит.

Comments are closed.

Scroll To Top