You are here: Home / Туризъм / Парк хотел Стара Загора

Парк хотел Стара Загора

Стара Загора, ул. Хан Аспарух 50 0877 764 766

Парк хотел Стара Загора

Парк-Хотел Стара Загора e луксозен петзвезден комплекс, разположен край живописното езеро Загорка до североизточния транспортен изход на Стара Загора за Казанлък и Русе. Изгледът от хотелските стаи към езеро Загорка с плуващите във водите му диви патици, отличните условия за риболов, колоездене и разходки в красивия горски парк край комплекса и полите на Средна гора създават разнообразни възможности за активна почивка.

Парк-Хотел Стара Загора разполага с 31 двойни и единични стаи, два луксозни апартамента и един VIP апартамент, отличаващи се с пространственост и съвременен уют. В хотелската част удобно е разположен SPA център с басейн, джакузи, фитнес, парна баня, турска баня, сауна и масажен кабинет. Ресторантът на Парк-хотел Стара Загора разполага със 150 места, а градината с 300 места и детска площадка.

Кафе-сладкарницата след 22 ч. се превръща в стилен Пиано бар. Комплексът разполага общо с 6 конферентни зали с капацитет от 7 до 300 места. Залите имат пряка връзка с Медиен център, в който участниците в конференции, семинари или други събития могат да ползват безплатно високоскоростен интернет и офис техника. Парк-Хотел Стара Загора разполага с голям безплатен паркинг.

Парк-Хотел Стара Загора се намира в район богат на туристически атракции и исторически забележителности – Неолитните жилища, датиращи отпреди 8000 години, Долината на тракийските царе, Тракийската гробница в Казанлък, Мегалитът край Бузовград, Мъглижкият манастир, най-голямата оперна сграда на Балканите, намираща се в Стара Загора и много други.

Единични стаи

Стая 105 се намира на първия етаж на хотела. Разполага с удобно, широко легло (персон и половина) с релаксираща матрачна система. Стаята разполага с всекидневен кът за работа и почивка. Модерната баня е с душ кабина и вана.

Стаята разполага с 32 LED телевизор, кабелна телевизия, безплатен високоскоростен интернет достъп чрез WiFi, климатизация с персонално управление, сейф, хладилен мини-бар, термокана, антиалергични завивки, халат и чехли, телефон в стаята, телефон в банята, паник бутон в банята, сешоар, ел.контакти 220 V, паркомясто и др. Изгледът от стая 105 е към езеро Загорка.

Стая 107 се намира на първия етаж. Разполага с удобно, широко легло (персон и половина) с релаксираща матрачна система. Прозорецът на спалнята е с изглед към парк Бедечка и езеро Загорка. Стаята има широк всекидневен кът с прозорец към езеро Загорка. Модерната баня е с душ кабина и вана.

Стаята разполага с 32 LED телевизор, кабелна телевизия, безплатен високоскоростен интернет достъп чрез WiFi, климатизация с персонално управление, сейф, хладилен мини-бар, термокана, антиалергични завивки, халат и чехли, телефон в стаята, телефон в банята, паник бутон в банята, сешоар, ел.контакти 220 V, паркомясто и др.

Двойни стаи

Стая 102

Стая 102 е двойна стая на първия етаж. Обзаведена е с удобна, широка спалня с висококачествена матрачна система за релаксиращ сън. Разполага с всекидневен кът, баня с вана и душ. В стаята има 32 LED телевизор, кабелна телевизия.

Стая 101

Стая 101 е двойна стая на първия етаж на хотела. Обзаведена е с удобна, широка спалня с висококачествена матрачна система за релаксиращ сън. Разполага с всекидневен кът, баня с вана и душ кабина. В стаята има 32 LED телевизор.

Апартаменти

VIP Апартамент

VIP апартаментът предлага лукс, съчетан с най-добрите условия за почивка в две обширни помещения – всекидневна и спалня, както и стая за воден релакс с масажно джакузи, сервизен кът и много екстри. VIP апартаментът изкушава.

Апартамент А1

Апартамент А1 предлага разкошни условия за релакс. Съчетанието на лилаво и бяло с масивни мебели, богати на орнаментика, скулпторите от порцелан, романтичния изглед към езеро Загорка, стилната стая за релакс с масажна вана.

Апартамент А2

Апартамент A2 предлага най-добри условия за релакс с изисканата си всекидневна и разкошна спалня. Гостите на апартамента разполагат с 42 телевизор в хола и с 32 телевизор в спалнята. Апартаментът впечатлява със собствен стил.

VIP Зона

VIP зоната на Парк-Хотел Стара Загора включва два луксозни и един VIP апартамент, разположени на третия етаж в хотелската част. Зоната е напълно отделена от останалите стаи за гости и помещения чрез достъп с магнитни карти.

VIP апартаментът е разположен в отделен коридор, достъпен само с магнитна карта и с изходни връзки, осигуряващи лично пространство единствено за гостите на апартамента, тяхната охрана и персонал.

Двата луксозни апартамента, A1 и A2, са отделени от останалите хотелски части с общ коридор, достъпен само с магнитна карта, осигуряващ ограничен достъп единствено за гостите, тяхната охрана и персонал.

Парк-Хотел Стара Загора e луксозен петзвезден комплекс, разположен край живописното езеро Загорка до североизточния транспортен изход на Стара Загора за Казанлък и Русе. Изгледът от хотелските стаи към езеро Загорка с плуващите във водите му диви патици, отличните условия за риболов, колоездене и разходки в красивия горски парк край комплекса и полите на Средна гора създават разнообразни възможности за активна почивка.

Comments are closed.

Scroll To Top