You are here: Home / Туризъм / Парк Хотел Гривица

Парк Хотел Гривица

Плевен 0888 00 55 55 / 0885 13 18 13

Парк Хотел Гравица

Парк-хотеп Гривица Хотелът се намира само на четири км. от гр. Плевен в близост до магистрален път София-Русе. С течение на времето Парк-Хотепа се наложи като едно от предпочитаните места за отмора, почивка, парти и др.За различни свои мероприятия фирми като: Кока-Кола Плевен, Мото-Pfohe, Визаж, Интерсаунд и много други се довериха на нас. Комплексът разполага със собствен транспорт който е готов да се отзове на всяко повикване от страна на нашите гости. Убедени сме, че престоя ви тук ще е едно прекрасно и незабравимо преживяване. Ако желаете да отдъхнете след отминало тържество или да избягате от стреса и шума на града, може да го направите като посетите нашия хотел.

Разполагаме с апартаменти и стаи оборудвани със самостоятелни санитарни възли, телевизор и климатик. Ако имате повече време за себе си може да се насладите на пищната природа на Националния парк Гривица заобикаляща хотела от всички страни. Ресторант Ресторантът на мотела разполага с 250 вътрешни места и над 400 места в лятната ни градина. Напълно оборудван и с перфектно обслужване той е изцяло подходящ за провеждане на всички видове организирани мероприятия като: сватбени тържества, кръщенета, студентски и/или коледно новогодишни празници, бизнес срещи партита, промоции и много др.

Тук може да дегустирате по избор предложенията на Българска и Европейска кухня, оборудвана с чеверме, собствено барбекю с дървени въглища и екип от професионалисти. За вашето добро настроение се грижи DJ. Басейни Прохладата на водата, радва всеки един от нашите малки и големи посетители. Приятната музика, близоста на открития бар с напитки, доставят удоволствие на всички наши гости.Напълно обезопасени и оборудвани с чадъри, шезлонзи и джакузи зони, басейните привличат не един желаещ. Винен туризъм Част от истинско предизвикателство за Вас ще е да опитате и превъзходните вина на нашата изба – подбрани сортове каберне и мискет от район Върбица и Лозица. Рибопов За всички страстни рибари е на разположение езерото в подножието на мотела, там може допъпнително да повишите приятните моменти от престоя си при нас.

Парк-хотеп Гривица Хотелът се намира само на четири км. от гр. Плевен в близост до магистрален път София-Русе.

Comments are closed.

Scroll To Top