You are here: Home / Битова техника / Паркети и Тaпети

Паркети и Тaпети

  София, ул. Иван Боримечката 3А  0887 062 636 / 0878 287 636

Паркети и Тапети

Фирмата ни е специализирана в продажбата и монтажа на ламиниран и естествен паркет ,предлагаме голямо разнообразие от различни декори ламиниран паркет класическия дъбов и буков паркет , а също и придобиващите все по голяма приложение – трислойни и екзотични естествени паркети.

Избирането на желание от вас паркет не е последното нещо, което трябва да направите,необходимо е да подберете подходящи первази като цвят съобразен с избрания паркет и лайсни за прехода с настилките в другите стаи.Така получавате завършеност и подчертавате красотата на избрания от вас паркет.!

Поради голямото предлагане не е трудно да намерите и закупите ламиниран или какъвто и да е друг паркет, но при нас използвайки опита ни ще получите необходимата информация за най правилния избор за типа настилка -ламиниран или естествен паркет.

Ето и някои важни особености ,когато избирате ламиниран или естествен паркет:

Ламиниран паркет

  1. Ламинирания паркет има голямо разнообразие от декори
  2. Ламината е лесен за поддръжка (достатъчно е почистване с добре изцеден влажен парцал)
  3. не изисква сложните операции както естествения паркет- циклен,лакиране и фугиране.
  4. за няколко часа вие получавате монтиран ламинат, первази и лайсни
  5. най важното – цената на ламинирания паркет го прави толкова предпочитана настилка.

Масивния паркет

  1. продукт от естествена дървесина, дървото излъчва топлина и създава уют
  2. дървото има добри топло изолационни качества
  3. естествения паркет позволява да бъде подновяван чрез циклене и лакиране,което обуславя и неговата дълготрайност
  4. недостатък на класическия естествен паркет е чувствителност му към влажност и деформация на паркетините, което до голяма степен се избягва с трислойните паркети

За да направите правилен изборна паркет е необходимо да съобразите и други фактори като: натовареност на помещението(спалня,хол,коридор,кухня),качество на замазката, до колко са прави стените определя какъв тип перваз да използвате,а типа лайсни зависи от това какви нива има към съседните помещения и др.

Използвайки богатия си опит , отчитайки вашите предпочитания и възможности ще ви помогнем в избор на паркет.Като най точна информация от нашите специалисти бихте получили при оглед на място. Така ще избегнем неточности и ще спестим време!

Дългогодишния ни опит е показал , че смяната на подовата настилка много често е свързана и с освежаване на стените,а поговорката ,че апетита идва с яденето важи с пълна сила! Е, съгласете се ,че няма по лесен, по бърз и по ефективен начин да преобразите една стаята ,а защо не и цялото жилище подменяйки не само паркета но и тапетите.

Поради наличието на нови материали и нов дизайн можем спокойно да кажем ,че тапетите се завръщат и заемат важно място в съвременния интериорен дизайн.

Предлагаме тапети на известни марки ,а наличието на разнообразие ще ви помогне да направите най правилния избор в цветово отношение с избраната вече от вас подова настилка.

Ако все пак сте решили да стигнете до край като освежите вратите или мебелите си , ще ви предложим различни декори мебелно фолио ,които да бъдат в унисон с избрания от вас паркет.

Облепването на врати с фолио е трудоемка работа изискващи сръчност и търпение,но ние бихме могли да ви помогнем.

Фирмата ни е специализирана в продажбата и монтажа на ламиниран и естествен паркет ,предлагаме голямо разнообразие от различни декори ламиниран паркет класическия дъбов и буков паркет , а също и придобиващите все по голяма приложение – трислойни и екзотични естествени паркети.

Comments are closed.

Scroll To Top