You are here: Home / Медицина / Оптика Дейзи

Оптика Дейзи

    София, ул. Нишава 123  0889 199 062

Оптика Дейзи

В оптика “Дейзи” ще намерите богат асортимент от рамки за корекционни и слънчеви очила, пълна гама стъкла, очила за работа с компютър, меки и твърди контактни лещи, разтвори и аксесоари за тях.

Оптическото ателие се намира в гр. София в близост до НДК. В процеса на работа фирмата е претърпявала прогресивни промени и развитие. Специализирали сме се в прецизната изработка на диоптрични очила.

В оптиката ще получите професионална консултация от квалифицираните ни служители. Предлагаме качествени оптични услуги. Можете да разчитате на атрактивни цени и кратки срокове на изпълнение за високо качество и перфектна изработка. Компютърна диагностика за определяне на диоптрите.

Диоптрични стъкла

Стъклата могат да бъдат минерални и органични, а те от своя страна – безцветни, безцветни с антирефлекс, фотохромни (хелиоматик, фотосоларни), фотохромни с антирефлекс и специфични за корекции на пресбиопията (бифокални, прогресивни), постоянно оцветени в масата стъкла във всички цветове от 15% – 85%.

Стъклата могат да бъдат класифицирани и според индекса на изтъняване – за минералните: 1.5, 1.6, 1.7, 1.8, 1.9; за органичните 1.5, 1.56, 1.61, 1.67, 1.74.

Стъклата за работа с компютър могат да имат и специалните покрития

  • EMI- възпрепятстващо вредните електромагнитни лъчения;
  • Филтър + оловен кристал и антирефлекс, задържащ само 0.6 от полезната светлина;
  • Многослоен антирефлекс.

ОПТИКА ДЕЙЗИ предлага стъкла от всички реномирани производители:

В зависимост от очния проблем стъклата биват:

  • ЕДНОФОКУСНИ стъкла за корекция на късогледство или далекогледство.
  • БИФОКАЛНИ стъкла, съчетаващи в едно две корекции – за близо и далеч. Характерни са със сегмента, намиращ се в долната част на стъклото.
  • ПРОГРЕСИВНИ – с тяхна помощ може да се вижда на близко, средно и далечно разстояние, без скок в образа и видим сегмент, както при бифокалните. Това са най-съвременните стъкла за хора, нуждаещи се от корекция за близо и далеч.
  • АСФЕРИЧНИ – това са стъкла, с по-плосък от обикновените стъкла дизайн, позволяващ по-добро периферно зрение и с по-малко аберации (изкривявания).
  • С ТВЪРДО ПОКРИТИЕ – с увеличена устойчивост на надраскване.
  • САМОПОЧИСТВАЩИ СЕ – позволяват лесно почистване и незамазване на стъклото.

В оптика “Дейзи” ще намерите богат асортимент от рамки за корекционни и слънчеви очила, пълна гама стъкла, очила за работа с компютър, меки и твърди контактни лещи, разтвори и аксесоари за тях.

 

Comments are closed.

Scroll To Top