You are here: Home / Мода / Онлайн магазин T-Shirt.bg

Онлайн магазин T-Shirt.bg

     Бургас, ж.к. Славейков, бл. 131  0988 330 522

Кои сме ние?

T-Shirt.bg е онлайн магазин за тениски и други аксесоари. Можете да поръчате щампа от каталога, който сме създали специално за вас или да създаде уникална тениска, чаша или шапка по ваш дизайн.

Технология на печат
Печата на щампите се осъществява с най-ново поколение принтер Brother С3-Г—3. Той се използва за печат на тениски в малки тиражи (до 30-40бр.) и единични бройки. Могат да бъдат отпечатвани пълноцветни изображения до формат A3. Цветовете са наситени, издържливи при пране. Времето за производство е кратко, от порядъка на 5-1 0 мин. на бройка, като се съкращава особено много от липсата на подготвителни процеси. Brother GT-З може да печата с резолюция до 1200 х 1200 dpi. Използваните мастила са отличени със сертификат, което означава че са екологично чисти и безвредни, нежни и меки при контакт с кожата.

Принтерът разполага с четири цветни глави /CMYK/, а също така и с четири броя бели глави, чрез които печатането върху цветни памучни или полиестерни повърхности става възможно. По този начин щампата стои като част от тениската, осигурява оптимален комфорт и е устойчива на пране. Нашият принтер за директен печат е един от малкото от този клас в България и единствен в Бургас. Той ни позволява да произвеждаме висококачествени пълноцветни щампи в единични бройки на разумни цени.

Запазване на щампата и текстила За запазване доброто качество на текстила и щампата, се препоръчва да се пере до 40 градуса и обърнато с лицето навътре.

Как се определя цената на продуктите и щампите ?

Цената на продуктите в T-Shirt.bg се определя по следния начин:

  1. Производствена цена и марка на продукта;
  2. Големина на избраните щампи (при по-големи щампи се изразходват повече консумативи, съответно цената е по-висока);
  3. Цвят на текстила за щамповане (ако цветът е бял се изразходват по-малко консумативи, съответно цената е по-ниска);

Използвани формати за щампи
Графичните формати файлове са два основни вида – растерни и векторни. Растерни формати са например изображенията -JPEG, GIF, PNG, BMP. Векторни формати са – EPS, Al, CDR, SVG, PS, WMF.

Забележка:
Ако качите изображение с малък размер или лошо качество, то няма как да бъде напечатано качествено. T-shirt.bg не носи отговорност при такива ситуации.

T-Shirt.bg е онлайн магазин за тениски и други аксесоари. Можете да поръчате щампа от каталога, който сме създали специално за вас или да създаде уникална тениска, чаша или шапка по ваш дизайн.

Comments are closed.

Scroll To Top