You are here: Home / Селско стопанство / Онлайн магазин Stesia.net

Онлайн магазин Stesia.net

Разград, ул. Южен булевард 19 0884 20 79 46 / 0884 17 61 58

Онлайн магазин Stesia.net

Стесия ООД е създадена през 1990 година. Занимава се с едра и дребна железария. От 2006 година се занимава и със земеделски инвентар. Дейността на фирмата включва още дистрибуция на фирмите Gardenia, MTD, Prisma, BLACK&DECKER, DeWALT, Varo, POWERPLUS, Hudrostab, Aron, Viko-slav.

Предлагаме на нашите клиенти богат избор на едни от основните производители на качествена техника в тази сфера. Продуктите в магазина са категоризирани и структурирани за удобство при търсене и по-лесен достъп. Всяка от категориите – Мотофрези, Мотоблокове, Двигатели, Косачки, Помпи, Резачки, Генератори, Тримери и храсторези, Пръскачки, Прикачени пръскачки, Водопади, Доилни агрегати, Моторни пръскачки, Прикачен инвентар, Капково напояване, Камини, Готварски печки, Камини с водни ризи, Снегорини, Маркучи е с приложена снимка и добре описана.

Занимава се с едра и дребна железария. От 2006 година се занимава и със земеделски инвентар. Дейността на фирмата включва още дистрибуция на фирмите Gardenia, MTD, Prisma, BLACK&DECKER, DeWALT, Varo, POWERPLUS, Hudrostab, Aron, Viko-slav.

Comments are closed.

Scroll To Top