You are here: Home / Мода / Онлайн магазин Skritovskrina.com

Онлайн магазин Skritovskrina.com

             София, ул. Бадемова гора 11 0882 54 35 45

Онлайн магазин Skritovskrina.com

Запознайте се с Кристина и Борислава – момичетата зад Скрито в Скрина. Те са дългогодишни приятелки и като такива, имат много еднакво виждане за нещата…повечето неща. А това, което отскоро ги обединява около идеята за Скрито в Скрина е вярването, че всичко може да бъде рециклирано по един или друг начин! Вещите могат да сменят предназначението си, а дрехите – притежателите си и могат да бъдат отново заобичвани, и да живеят втори, и трети, и четвърти живот….

Ето какво казва всяка една от тях за себе си и за Скрито в Скрина:

Борислава: Аз съм архитект и интериорен дизайнер и обичам да създавам нови неща, понякога сменяйки предназначението на стари, вече непотребни вещи и материали. Като любител-шивач правя същото – измъквам умалелите, поизносени, но твърде любими, за да бъдат изхвърлени дрехи от скрина и ги превръщам в чудати пухени приятели на племенниците ми, в интересна декорация за детската им стая, в практична торба за всички играчки или в нещо още по-неочаквано и щуро…

Тази моя любов към съживяването на всичко непотребно превръща Скрито в Скрина в едно малко ново начало и голяма нова страст за мен. Скрито в Скрина е и моята нова мисия: заедно с всеки, който повярва в нашата идея, да направим красивите, качествени, запазени, маркови детски дрехи достъпни за всеки родител; да превърнем пролетното и есенното разчистване на детските гардеробчета в лесно и приятно занимание; да намерим всички пътища, по които детските дрешки да стигнат до семейства и деца в нужда, и не на последно място, да се опитаме да променим негативното отношение на много родители към използването на вече носени, но отлично запазени детски дрехи. Защото дрехите, които ще намерите при нас не са просто дрехи втора употреба, а нечии любими, отлично запазени неща, които чакат да бъдат заобичани отново.

Кристина: Любовта ми към секъндхенд или почти новите дрехи датира от времето, когато живеех в Ню Йорк. Там за първи път разбрах, че мога да купувам красиви и качествени дрехи, които изглеждат като нови, с до 90% намаление.

Няколко години по-късно вече живея в България и като майка на двама мъника повече от всякога се нуждая от секъндхенд магазини наоколо. От една страна децата растат толкова бързо и зареждането на гардеробите им всеки следващ сезон с нови неща по мярка излиза скъпо. От друга страна, скриновете на децата са пълни с прекрасни дрешки в отлично състояние, но вече умалели. А тези дрехи биха били точните попълнения в нечий друг скрин. И понеже не намерих място в София, където бързо и лесно да оставя всички тези дрехи, разчиствайки гардеробите на мъниците, хрумна ми, че аз мога да създам това място. Споделих идеята с Борислава, тя нахвърля още хиляда прекрасни мини идеи към нея и скочи въодушавено на борда…

Ето така се роди идеята за Скрито в Скрина – мястото, където можете да продадете или дарите умалелите дрехи и аксесоари на децата си и в същото време да заредите гардеробите им с красиви неща по мярка.

Спирайки се при нас, не просто спестявате пари, но помагате на други родители. Нещо повече – заедно превръщаме Земята в по-добро място за живеене като рециклираме дрехите на децата си, намираме им ново приложение и връщаме към живот вече използвани неща, скрити някъде дълбоко в скрина.

Благодарим Ви, че се спряхте тук и, че сте част от нашата мисия.

Запознайте се с Кристина и Борислава – момичетата зад Скрито в Скрина. Те са дългогодишни приятелки и като такива, имат много еднакво виждане за нещата…повечето неща.

Comments are closed.

Scroll To Top