You are here: Home / Магазини / Онлайн магазин Nahodkaaa.com

Онлайн магазин Nahodkaaa.com

Пазарджик  0988 976 488

Онлайн магазин Nahodkaaa.com

Продуктите, които предлага Онлайн магазина за дрехи втора ръка nahodkaaa.com, са с отлично качество и отговарят напълно на изискванията на българското законодателство за търговия с употребявани дрехи. Снимките, които виждате в сайта, са на реалната стока, която ще получите при поръчка. Направени са на естествена светлина, без обработка със специализиран софтуер, с цел реалистичност на цветовете.

Доставка и плащане:

  • Цената за доставка е 3,90 лв. до офис на Еконт Експрес
  • Цената на доставката до адрес е 5 лв.

За поръчки над 55 лв. – безплатна доставка до адрес.

Доставките на дрехи се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес ООД до всички населени места на територията на България. Плащането се извършва в брой с наложен платеж при получаване на пратката. Доставките до адрес се извършват от 9.00-17.00 часа от понеделник до петък.

Ако желаете да получите дрехите в събота, цената за доставка е 7.40 с включен ДДС. За да пристигнат дрехите на точния адрес в срок е необходимо коректно да попълните формата за поръчка. Задължително е да оставите мобилен телефон,на който да Ви позвъним, за да уточним подробности. Поръчките, направени в петък след 15 часа, а също така в почивните дни се отработват в първия работен ден след това.

Условия за връщане на поръчката:

    • Преди да върне продукта, е необходимо клиента да се свърже със служител на сайта чрез телефон или e-mail за уточняване причините и начина на връщане.
    • При връщане на поръчката до 48 часа след получаването в офиса на Еконт, от който сте получили поръчката, сумата ще Ви бъде възстановена веднага на място. Разходите за куриер по връщането на продукта са за сметка на клиента.
  • Задължително е да запазите стикера с номера на поръчката и да я представите в куриерската фирма.

Продуктите, които предлага Онлайн магазина за дрехи втора ръка nahodkaaa.com, са с отлично качество и отговарят напълно на изискванията на българското законодателство за търговия с употребявани дрехи.

Comments are closed.

Scroll To Top