You are here: Home / Услуги / Онлайн магазин Krista G

Онлайн магазин Krista G

    София, ул. Цар Иван Асен II 39  02 9 440 028 / 0899 101 388

Онлайн магазин Krista G

Krista G е основана през 2001 година. Основна дейност на фирмата е производство и разпространение на 100% натурални български продукти – хранителни добавки, пробиотици и натурална козметика.

В началото на своята дейност Krista G стартира със седем вида пробиотични хранителни добавки на основата на лактобацилус булгарикус. Впоследствие тези седем вида се доразвиха, подобриха, концентрираха и редуцираха. В момента фирмата предлага уникални пробиотични здравословни добавки – чист пробиотик, пробиотик с розово масло и пробиотик за деца. Те съдържат висока концентрация на активни живи клетки на лактобацили и бифидни бактерии – над 1 млрд в грам продукт. Основните показания са свързани с нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; отстраняване на различните въздействия на рисковите фактори на околната среда; преодолявяне на хроничната умора; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. Естествените микроелементи на млякото се явяват и лесноусвоима клетъчна храна. Подпомагат дейността на щитовидната, задстомашната, простатната и надбъбречните жлези.

Серията пробиотични добавки бе наградена със Златен медал и Диплом през 2006 г. на Международния панаир – Пловдив.

Фирма Krista G предлага 19 вида билкови екстракти, в състава на повечето от които е включен и пчелен прополис – природен антибиотик. Те добиха широка популярност в България. Компанията предлага и хранителни добавки в капсулна форма, специално разработени за хора с наднормено тегло, проблеми с черния дроб, снижаване нивото на лошия холестерол, намаляване риска от появата на злокачествени образувания и други показания.

Фирма Krista G предлага и над 60 вида козметични 100 % натурални продукти без добавени парабени, свързани с грижата за лицето, тялото, косата.

България е известна по света с изключителните лечебни свойства на българските билки. В тази връзка фирмата произвежда и увеличава номенклатурата си от продукти, които успешно се налагат на българския пазар. Всички продукти на “Krista G” действат тонизиращо, освежаващо и укрепващо, усилват имунната защита, повлияват върху сърдечно-съдовата, дихателната и централната нервна система, стимулират функциите на половата система, съдействат за подобряване на храносмилането и функциите на двигателната система. Имат мощно антиоксидантно действие. Отличават се с високо качество и са съобразени с възможностите на българския пазар.

Целият екип на фирмата се стреми да се пребори с мрачната статистика, която поставя народа ни на едно от първите места по заболеваемост в света. Мениджърският екип на компанията преследва успешно своята основна цел – най-българското за българите.

Успешната маркетингова стратегия, разработена от “Krista G”, е насочена както към задоволяване потребностите на вътрешния пазар, така и към възможности за разпространение извън пределите на страната.

Фирма Krista G се включва успешно и в програми, подпомагащи работещите във вредна среда и търси нови контакти и възможности за реализиране в социални програми на правителствени или неправителствени организации с цел подпомагане здравето на болни, възрастни хора или деца, както и програми, свързани с трудовата заетост. Екипът на Krista G с радост би приел предложения от колективи, организации или фирми, готови да споделят идеята българските продукти за здраве и красота да достигнат до всеки българин.

Ние Ви предлагаме:

  • Натурални екстракти за сила, жизненост и енергия
  • Натурални екстракти за повече здраве и самочувствие
  • Здраве от природата
  • Особена грижа към лицето
  • Специална грижа за проблемна кожа
  • Магията на етеричните масла
  • Ежедневна грижа за косата и тялото
  • Специално отношение към косата
  • Необходимото внимание към стъпалата

Krista G е основана през 2001 година. Основна дейност на фирмата е производство и разпространение на 100% натурални български продукти – хранителни добавки, пробиотици и натурална козметика.

Comments are closed.

Scroll To Top