You are here: Home / Магазини / Онлайн магазин Exess.bg

Онлайн магазин Exess.bg

София

0885 24 08 99 / 0892 47 06 57

Онлайн магазин Exess.bg

Повече от 19 години ние присъстваме активно на пазара печелейки доверието на нашите клиенти и партньори с професионализъм и отговорност. Фирмата осъществява дейността си чрез чудесен екип от млади и амбициозни хора – мениджъри, консултати, търговски представители. Широката материална база и наличности на склад ни дават възможност да реагираме бързо във всякакви ситуации

През последните 10 години компанията ни създава и разработва мрежата си от магазини в по-големите градове в България и черноморските курорти. Наши магазини има в Бургас, Варна, София, Сливен, Поморие, Китен, Приморско, к.к. Слънчев Бряг, к.к. Елените. Паралелно с това осъществяаме и дистрибуция на диоптрични рамки и слънчеви очила. Наш приоритет е да предложим най-атрактивните модели според световните тенденции, но на цени изцяло съобразени с българския стандарт на живот. Затова през последните 3 години разработваме наша собствена линия слънчеви очила и часовници. RITAL WATCHES е запазена търговска марка на ЕКСЕС БГ.

От 2008г. компанията ни е официален представител за България на италианската фабрика VISARD лидер в производството на висококачествени слънчеви очила и диоптрични рамки с марка EXESS. www.exesseyewear.com

От 2010 година сме официален вносител за България на FOCE – корейска фирма производител на часовници с 60-годишна традиция. www.i-foce.com. Фирмата ни е вносител на брандовете ROMANSON и OBAKU(www.romanson.com,www.obaku.com). През последните години сме едни от най-силните дилъри на CASIO и Q&Q.

Предлаганите от нас продукти са в ниския до среден ценови сегмент (от 20 лв.до 500лв) ,и можем да задоволим потребностите на голям процент от клиентите ни. Инвестиционната политика на фирмата е насочена в разширяването на веригата магазини покриваща територията на цялата страна и най-вече София.

Повече от 19 години ние присъстваме активно на пазара печелейки доверието на нашите клиенти и партньори с професионализъм и отговорност.

Comments are closed.

Scroll To Top