You are here: Home / Мебели / Онлайн магазин Easyoffice

Онлайн магазин Easyoffice

Пловдив, ул. Янко Сакъзов 1 0897 387 087

Онлайн магазин Easyoffice

www.easyoffice.bg е новият електронен магазин на фирма ЕЛМО ЕООД, създадена през 2003 година и утвърденa в доставките на канцеларски материали, офис консумативи и офис мебели. Нашите артикули се внасят от реномирани и доказали се производители, което гарантира високо качество на стоките. Основната ни задача е да направим виртуалното пазаруване лесно и бързо, предлагайки консултации, качествени решения за всеки офис и ниски цени. Ние разполагаме с два собствени обекта в град Пловдив (ул. Царевец 9 и ул. Янко Сакъзов 1).

Една от основните ни цели е да концентрираме максимално много качествени и утвърдени на световно ниво марки в нашият уеб магазин, за да могат нашите клиенти да избират между богат асортимент, от които да направят най-добрия за тях избор. За да се постигне това ние от фирма ЕЛМО ЕООД постоянно ще обновяваме и допълваме предлаганите в сайта артикули, ще предлагаме атрактивни промоции и ще отделяме нужното внимание на всеки един Клиент.

www.easyoffice.bg е новият електронен магазин на фирма ЕЛМО ЕООД, създадена през 2003 година и утвърденa в доставките на канцеларски материали, офис консумативи и офис мебели.

Comments are closed.

Scroll To Top