You are here: Home / Суровини / Онлайн магазин Cafemag.bg

Онлайн магазин Cafemag.bg

        София, кв. Горна Баня, ул. Градище 2 0896 70 70 98 / 0885 70 70 98

Онлайн магазин Cafemag.bg

ЦДС ГРУП ООД започва своята търговска дейност от 06.2013 г. като дистрибутор за София на кафе капсули Ecaffe. Щест месеца по-късно има договори и предлага продукти, услуги и пълна гама с консумативи на световно известни марки като: illy, Mitaca, Lavazza и др. на над 200 броя обекти офиси и частни клиенти. В началото на 2014 г. подписва ексклузивен договор за дистрибуция и сервизно обслужване с представителите за България на Австрийската марка Julius Meinl.

Изгражда сервизен център, в който технически се поддържат и ремонтират всички модели машини на Caffitaly System. Фирмата се фокусира на 100% в предлагането на кафе капсули за Caffitaly System. Началото на 2015 г. фирмата обслужва над 600 броя машини.

Ръководство

ЦДС ГРУП ООД се ръководи от млад и енергичен екип. Двама от собствениците имат над осемгодишен опит в ресторантьорството и менажирането на 13 бр. заведения в един от най-престижните ни курорти Златни пясъци. Третият, който изпълява длъжността Управител се е посветил изцяло в търговията с кафе и кафе продукти. Като оперира 100 бр. вендинг автомата и над 200 бр. полуавтоматични кафе машини обслужвани със собствена марка кафе, вече 7г.в цялата страна. Мениджър продажби на фирмата е бивш дългогодишен партньор – Управител на бензиностанция OMV.

Фирмени ценности

Удовлетвореността на нашите клиенти е основна цел в ежедневната ни работа. Когато нашите клиенти са удовлетворени, ние също сме доволни. Особено много държим на теми като фирмени принципи и култура на работа в екип.

Политика на фирмата

  • В новите икономически условия и пазарна конкуренция, просперирането и по-нататъшното утвърждаване на фирма ЦДС ГРУП ООД зависят изключително много от високия професионализъм, непрекъснатото усъвършенстване и повишаване качеството на нашата работа
  • Разбиране и удовлетворяване изискванията на нашите клиенти чрез поддържане на непрекъснат диалог с тях
  • Предоставяне на подходящи качествени услуги/продукти за постигане на пълна удовлетвореност на клиентите
  • Поддържане и повишаване на квалификацията на служителите (осигуряване на достатъчна информация, инструкции, обучения и наблюдение) за постигане на висока степен на съзнание относно тяхното влияние върху качеството на предлагане и обслужване на клиентите
  • Увеличаване на пазарния дял

Партньорства

ЦДС ГРУП ООД за кратката си дейност се е утвърдила като лоялен и коректен партньор. Наши партньори са фирми като Б.В.Линк (Вносител на illy за България), Енерджи Комерс (Вносител на Ecaffe за България), Булгартабак (Вносител на Julius Meinl за България), Биянчи кафе (Производител на Bianchi в България), Загатто (Вносител на Covim, Ristora, ics за България), Софсток (Вносител на Lavazza за България) и още много други.

Клиенти и проекти

Сред успешните ни къмпани са e-mail къмпания, Остани доволен и доведи нов клиент, бонус пакет с безплатни капсули към всяка закупена кафе машина, безплатна дегустация и презентация и др. Наши клиенти станаха някои Министерства и държавни органи, банкови клонове и офиси, фирми като Тойота България, Лев Инс, Асет Иншурънс, Ема транс, Транс Прес, Експо център, Метро България, Каулфланд.

Продукти и услуги

ЦДС ГРУП ООД има за цел да създаде гама от продукти достъпни и разнообразни, за да можем да задоволим и най-изтънченият вкус. В сферата на услугите, приоритет ни дава мотото Поръчай днес и му се наслади вчера.

ЦДС ГРУП ООД започва своята търговска дейност от 06.2013 г. като дистрибутор за София на кафе капсули Ecaffe. Щест месеца по-късно има договори и предлага продукти, услуги и пълна гама с консумативи на световно известни марки като: illy, Mitaca, Lavazza и др. на над 200 броя обекти офиси и частни клиенти.

Comments are closed.

Scroll To Top