You are here: Home / Магазини / Онлайн магазин Детелина БГ

Онлайн магазин Детелина БГ

    София  0889 223 619

Онлайн магазин Детелина БГ

Detelina.bg е Интернет магазин, чиято цел е да Ви спести време при пазаруване.

Ние сме подбрали качествени и наложени на европейския пазар производители на бебешки и детски дрехи. Стараем се да направим пазаруването забавно и в унисон с вашето настроение. Нашата цел е да Ви накараме да се усмихнете, когато намерите вашият продукт без да губите часове в преодоляване на пространството и времето.

Основните представени производители са:

  • Playshoes – немски производител с богата гама от детски гумени ботуши, детски дъждобрани, детски чадъри, детски бански, детски сандали и летни обувки и др.;
  • Mariguita – полски производител на бебешки и детски дрехи с доказано качество на умерени цени. Детските дрешки са стилни и функционални. Можете спокойно да се доверите на новия бранд 5.10.15 при избора бебешко боди, бебешка блуза, бебешки гащеризон, бебешки панталон, детски панталон или дънки, детска блуза, детска риза, детско яке, детска рокля и изобщо на всички дрехи за бебета и деца на възраст от 0 до 15 години;
  • Noppies – холандски производител на дрехи за бебета и малки деца с изключително внимание към материите и дизайна;

Нашата визия е да ви предоставим повече продукти, креативно проектирани с достъпна цена. За нас е удоволствие да ви бъдем полeзни.

При необходимост от допълнителна информация и / или възникване на въпроси, моля, не се колебайте да се обадите на 0889223619.

Detelina.bg е Интернет магазин, чиято цел е да Ви спести време при пазаруване.

Comments are closed.

Scroll To Top