You are here: Home / Мода / Обувна фабрика SHOOZ

Обувна фабрика SHOOZ

Ямбол, Преслав 269

Обувна фабрика SHOOZ – Ямбол

Обувна фабрика SHOOZ - Ямбол Фирма „ SHOOZ “ е създадена през 1999 година в Ямбол. Първоначално производството на фирмата включва няколко модела, като изработва изделия от изкуствена и естествена кожа. От 2001 година сме специализирани в изработването на обувки само от естествена кожа. Фирмата работи предимно с италиански висококачествени кожи и хастари. Цеховете на „SHOOZ“на площ от 600 квадрата. Разполагаме с най – модерна и съвременна техника за изработване на висококачествени обувки. В „SHOOZ“ работи екип от високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в производството на обувки. Моделиер изработва моделите за всеки сезон и следи за най – актуалните модни тенденции. Отговорникът за качеството на фирмата следи изделията да бъдат винаги идеално изработени. Всеки сезон фирма „SHOOZ“ изготвя над 50 модела обувки. Колекциите са мъжки и дамски, като основното е да бъдат преди всичко удобни и да има равновесие в съотношението качеството – цена.

Марката

Ние създадохме обувките „SHOOZ“ с идеята нашите клиенти да се чувстват винаги удобно. През годините нашите обувки доказаха, че хората които ги носят се чувстват елегантни в делник и празник. Водени от тези наши правила ние произвеждаме обувки само от естествени висококачествени кожи и хастари. За нас е особено важно клиентите ни да изживяват максимално удобство в забързания живот и да носят с лекота и удоволствие нашите обувки. Ние вярваме, че за да бъде една обувка добра трябва да се намери идеалната хармония между ортопедични ходила, качествена кожа и перфектна изработка.

Колекциите ни за дамите са за жената, майката и бизнес дамата. Всяка от тях може да открие нещо от себе си в нашите модели.

Мъжките ни колекции са насочени към съвременния мъж, който е спортно елегантен и готов да заложи на комфорта и качеството.

Гарантираме за перфектното качество на нашите изделия.

Вярваме, че ще харесате нашите обувки и те ще станат неизменна част от вашето ежедневие.

Надяваме се, че ще бъдем необходимата добавка към вашия живот.

Фирма „ SHOOZ “ е създадена през 1999 година в Ямбол. Първоначално производството на фирмата включва няколко модела, като изработва изделия от изкуствена и естествена кожа.

Comments are closed.

Scroll To Top