You are here: Home / Услуги / Образователен Център А.Нобел

Образователен Център А.Нобел

София, ул. Ген. Й. Гурко №34, вх.Б 0876 706 166;   02/ 995 1115

Образователен Център А.Нобел

Образователен Център „А. Нобел“ е ситуиран в централната градска част и предлага езикови курсове за възрастни и деца на 10 различни езика.  При нас можете да се подготвите за  получаване на специализиран сертификат или просто да усвоите още едно ниво от любимия Ви език, отговарящо на изискванията на Европейската езикова рамка. Дали ще учите индивидуално или в група, „у нас“ или „у вас“, а защо не и на работното си място  – това е въпрос на личен избор и предпочитания.

Помислили сме и за децата, които могат да посещават езикова занималня – целодневна за по-малките и полу-дневна за тези, които вече са тръгнали на училище. Освен ежеседмичните уроци по избрания език „нашите“ деца ще прекарат незабравими мигове по време на зимния и летен езиков лагер, организиран специално за тях. 1 седмица на планина и 1 седмица на море през съответните ваканции, прекарани изцяло на езика, който учат, съчетано с уроци по ски, ориентиране, отношение към природата и оцеляване в нея и много други забавни дейности са сигурен гарант за напредъка на Вашето дете в езиков, емоционален и социален аспект.

За всички ученици от 4-ти, 7-ми и 12-ти клас сме предвидили програма за подготовка, обхващаща цялата уебна година и гарантираща максимален успех на последващите изпити.

А за възрастните, които тепърва се налага да учат български език, предлагаме индивидуално/групово обучение през майчиния им такъв.

 

Образователен Център „А. Нобел“ е ситуиран в централната градска част и предлага езикови курсове за възрастни и деца на 10 различни езика.

Comments are closed.

Scroll To Top