You are here: Home / Услуги / НИК БЪЛГАРИЯ

НИК БЪЛГАРИЯ

    София, бул. Д-р Петър Дертлиев 42  0894 442 373 / 0894 440 536

НИК БЪЛГАРИЯ

Нашата фирма е специализирана в обучението и консултирането на търговци, мениджъри и търговски екипи както и въвеждане на организираност в дейността им.

Искате ли значително повишаване на приходите и печалбите, личните резултати на Вас, на търговския екип или на отделни служители? Обадете ни се за вътрешно фирмено обучение.
Крайният резултат е успешно развитие на хората, техния потенциал и постигане на целите, които си е поставила организацията, в която работят.

Всеки един участник в наш курс, семинар или вътрешно фирмено обучение регистрира промяна още в първите дни след провеждане на обучението и бързи резултати.

Програмата ни за обучение съчетава в себе си иновативен подход в бизнес общуването, както и практически специализираните знания по ефективни продажби и организационно поведение, както и въвеждането на правилното администриране на хората води до високи приложими инструменти за успех на работното място. Услугите, които извършваме са: търговски и мениджърски обучения, тренинги, провеждане на тийм билдинги за сплотяване на екипа, услугата таен клиент, юридически услуги и консултации.

Доверете ни се за вътрешнофирмено търговско обучение на Вашите служители и ще бъдете винаги крачка, а и по далече пред Вашите конкуренти.

С професионализъм, спокойна работна среда и позитивизъм, заедно с общи усилия ще постигнем желаните от Вас резултати.

Нашата фирма е специализирана в обучението и консултирането на търговци, мениджъри и търговски екипи както и въвеждане на организираност в дейността им.

Comments are closed.

Scroll To Top