You are here: Home / Строителство / Никса ООД

Никса ООД

Варна, ул.Тодор Влайков 2, вх.Б 0885 938 925

Никса ООД

Заживей в дома на мечтите си” е мотото, под което Никса ООД работи вече 9 г. на българския пазар. Основана през 2003 год. фирмата стартира дейността си с изграждането и пускането в експлоатация на ваканционно селище Максим в района на СУ Варна. С реализирането на този обект, фирмата успешно навлиза в областта на строителството, строителните ремонти и довършителните услуги.

Към момента Никса ООД е оставила зад гърба си множество реализирани проекти, сред които са едни от най-красивите жилищни кооперации в града – сградата на ул. Гоце Делчев 2- 2009 и ул.Тодор Влайков 2-2010г. Гордост на фирмата е и прекрасния новопостроен хотел Корсика в курортен комплекс Слънчев бряг.

През годините Никса ООД успя да натрупа и голям опит в осъществяването на ремонтни и довършителни дейности в апартаменти, къщи, вили, жилищни и стопански сгради. Водеща цел при реализирането на всеки един проект, независимо от неговия мащаб, е качественото му изпълнение чрез прилагането на най-съвременните методи и технологии в областта на строителството. Едновременно с това Никса ООД дава гаранции за надеждното изпълнение на всички строителни дейности и за съобразяването им със съществувашите стандарти.

Да оправдае очакванията на своите клиенти, да задоволи техните индивидуални потребности и нужди, като им осигури желания комфорт- това е предизвикателство и амбиция за целия екип на Никса ООД.

Заживей в дома на мечтите си” е мотото, под което Никса ООД работи вече 9 г. на българския пазар. Основана през 2003 год. фирмата стартира дейността си с изграждането и пускането в експлоатация на ваканционно селище Максим в района на СУ Варна.

Comments are closed.

Scroll To Top