You are here: Home / Метали / Неси – М ЕООД

Неси – М ЕООД

Стара Загора, бул.Славянски 45

Неси – М ЕООД

Неси-М ЕООД се занимава с железарски работи в строителството повече от 10 години. За този период фирмата успява да се наложи на пазара с качествена продукция и коректни партньорски отношения. Доказателство за нашия професионализъм са многото доволни клиенти и добри партньори. На нас се довериха:

Клуб – Ресторант Инфинити, хотел Армира, Линде Газ за оградите и вратите на седалището в Стара Загора, АМД Имоти, Винпром Братя Даскалови.

Фирмата е създадена през 2000 година в Стара Загора като в началото се занимава предимно с изработка на строителни метални конструкции и дограми. С годините Неси-М развива и разширява дейността сии днес може да предложи на клиента голямо разнообразие от продукти и услуги.

За изработката използваме само качествени материали. Работим с много фирми, лидери в своята област, което ви гарантира отличен избор и удовлетворение от крайния продукт.

С годините ние доказахме своята коректност и професионализъм и печелим все повече добри партньори.

Продукти и услуги

Ако желаете да поръчате някой от нашите продукти, необходимо е само да се свържете с нас. Ние ще уточним удобен за Вас час, в който да дойдем да вземем мерки и ще Ви информираме за сроковете, в които можем да изпълним поръчката. В услугите ни е включен и монтажът.

Ако имате идея, но не сте сигурни как точно да я реализирате, ние ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да вземете най-подходящото за Вашия случай решение.

Врати за промишлеността, двора и дома

Произвеждаме различни видове врати – с една или две ламарини, обшити с дърво, врата тип Щора, врата тип Табла, решетъчна врата, входна врата за жилищен блок, гаражна врата. Бравата и заключващата система са по избор на клиента. В цената влиза боядисване до грунд.

Решетки

 • Произвеждаме и монтираме решетки за прозорци в различни стилове.
  Може да си изберете от вече готови модели или да изработим решетка специално за вашите вкус и нужди. Могат да бъдат изработени и от ковано желязо.

Метални стълбища

 • Бързо, удобно и практично!
  Металните стълби могат да са с/без парапет. Тяхно предимство са гъвкавостта в дизайна и монтажа.

Парапети

 • Парапетите са както част от стълбище, така и от площадка, балкон или тераса.
  Предлагаме богато разнообразие от видове.

Метални конструкции

 • Някои клиенти се нуждаят от по-нестандартни метални конструкции за специфични нужди. Ние можем да ги проектираме и изработим за вас!

Изделия от ковано желязо

 • Това може да бъде врата, ограда, решетка, парапет и други. Стилният вид на изделията от ковано желязо ще впечатли гостите ви.

Метална дограма

 • Фирмата поставя всякаква метална дограма – за прозорци, врати, остъкляване на тераси и други. Отличава се с качество и здравина.
 • Изработка и монтаж на цехове и работилници до 500 кв. м. на място

 

Неси-М ЕООД се занимава с железарски работи в строителството повече от 10 години. За този период фирмата успява да се наложи на пазара с качествена продукция и коректни партньорски отношения. Доказателство за нашия професионализъм са многото доволни клиенти и добри партньори. На нас се довериха:

Comments are closed.

Scroll To Top