You are here: Home / Строителство / Недвижими имоти Прециз

Недвижими имоти Прециз

Шумен, бул. Симеон Велики 46 Г 054 80 01 96 / 0897 83 64 46

Недвижими имоти Прециз

ПРЕЦИЗ ИМОТИ е една от водещите компании опериращи в бизнеса с недвижими имоти .Лидерската ни позиция се гради на база компетентност и високо качество на предлаганите услуги, доказани през годините. От самото си учредяване агенцията има за цел да работи с най-широк кръг клиенти, като се стреми да покрива всички критерии на пазара на недвижими имоти в България. Наш приоритет е да работим коректно и открито, както с клиентите си, така и с колегите от този бизнес. В условията на интензивно развитие ние разработихме успешна бизнес и рекламна стратегия, базирана на медийна и интернет реклама и включваща модели на мениджърски решения, съобразени с конкретните изисквания на всеки наш клиент.

Какви видове услуги предлагате?

ПРЕЦИЗ ИМОТИ предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижими имоти:

  • Посредничество при покупка на недвижим имот
  • Посредничество при продажба на недвижим имот
  • Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот
  • Посредничество при наемане на недвижим имот
  • Съдействие и организиране получаването на банкови кредити за закупуване на имоти
  • Пакет услуги, свързани с управление на недвижим имот, като гарантираме пълна заетост и заплащане на всички консумативи от наемателя.

Вашите интереси: В ПРЕЦИЗ ИМОТИ работят висококвалифицирани служители, които ежедневно консултират нашите клиенти, анализирайки състоянието и тенденциите на пазара на имоти.

Благодарение на своята амбиция, квалификация и опит нашият екип Ви предлага качествени услуги при осъществяване на сделките с недвижими имоти, инвестиционно и проектно консултиране, управление на имоти и ипотечно кредитиране.

Ние предлагаме богат избор от апартаменти, къщи, офиси, офис сгради и луксозни имоти.

ПРЕЦИЗ ИМОТИ е една от водещите компании опериращи в бизнеса с недвижими имоти .Лидерската ни позиция се гради на база компетентност и високо качество на предлаганите услуги, доказани през годините.

Comments are closed.

Scroll To Top