You are here: Home / Строителство / Недвижими имоти Ал Корект

Недвижими имоти Ал Корект

Варна, ул. Сливница 124, ет. 1, ап. 4 0898 909 444 / 0895 909 888

Недвижими имоти Ал Корект

Агенция за недвижими имоти “АЛ КОРЕКТ” е основана през 2012 г., на база натрупан професионален опит в международна фирма, с изградени традиции.

С времето осъзнахме, че това да си брокер на недвижими имоти за някои е неприятна и непристижна работа, а за нас – удоволствие. Чувстваме се щастливи, когато виждаме искреното задоволство по лицата на нашите клиенти след осъществената сделка. Именно това ни дава сили и желание да продължим напред. Горди сме, че сбъдваме желанията им. Благодарни сме за гласуваното ни доверие и направените препоръки.

Не се срамуваме да кажем, че голяма част от нашите клиенти са наши познати, бивши колеги и приятели. А тези, с които се запознаваме в процес на работата, станаха такива.

Ние съпровождаме нашите клиенти в процеса на покупко – продажбата, като сме до тях от първия момент на търсенето/предлагането, през етапа на преговорите, до финализирането на сделката.
Не по – малко е удовлетворението ни и при сделките с наемни отношения, без значение дали става дума за жилище или бизнес имот.

Установихме се като силен екип и всяка сделка приемаме като лично предизвикателство, влагаме много енергия и сили за осъществяването ѝ. Нашата отговорност, добронамереност и честност гарантират коректността ни към всеки един клиент и партньор. За това говорят и многобройните ни съвместни сделки с колеги от други агенции.

Вярваме, че от всяка сделка трупаме опит и знания в професионалното си развитие.

И не на последно място – Обичаме това, което правим!

Агенция за недвижими имоти “АЛ КОРЕКТ” е основана през 2012 г., на база натрупан професионален опит в международна фирма, с изградени традиции.

Comments are closed.

Scroll To Top