You are here: Home / Услуги / Микроблейдинг – Мария Керемедчиева

Микроблейдинг – Мария Керемедчиева

Пазарджик, ул. Цар Шишман 12 089 547 7905

Микроблейдинг

Микроблейдинг или 3D вежди “косъм по косъм” е японски ръчен метод за рисуване на косми във веждите. Това е най-новия метод за перманентна пигментация, класифициран като полуперманентен грим. Изключително подходящ е за оформяне и възстановяване на вежди – всеки един косъм се изрисува самостоятелно. Този метод е по-лесен за контролиране, по-нежен и по-безопасен в сравнение с други методи за перманентен грим. Микроблейдингът придобива все по-голяма популярност в цяла Европа и сред хората, които държат на външния си вид, най-вече поради удивителните резултати – веждите изглеждат напълно естествени, добре оформени и фини.

Защо да изберем Микроблейдинг

 1. Защото всеки косъм от липсваща част на вашата вежда е рисуван индивидуално, като по този начин се достига 100% естествен вид.
 2. Защото ви е писнало да рисувате веждите си всяка сутрин
 3. Защото искате да изглеждате натурални дори когато сте на море или спортувате, или защото искате да се събуждате в спретнат вид
 4. Защото крайният резултат е приспособен да отговаря на вашият косъм и цвят на кожата, и към структурата на вашите вежди
 5. Защото ще направи вашето лице младо и щастливо
 6. Защото ще подобрите вашето самочувствие

Процедура

 1. Консултиране относно вашите желания и оценяване на настоящата ситуация
 2. Дигитално измерване на симетрията, заснемане
 3. Предварително скициране до достигане на 100% удовлетворение на клиента
 4. Тест напасване на цвета на пигмента спрямо цвета на вашата кожа и косъм)
 5. Резец, който отваря и подготвя вашата кожа за поставяне на пигмента
 6. Започване на щриховането до достигане на перфектен вид
 7. Процедурата е почти безболезна с минимално подуване, но може да причини леко зачервяване на кожата, което обикновено изчезва след 30 минути (няма почти никакво кървене)
 8. Процедурата отнема 1 – 1.5 часа
 9. 3 до 6 месеца след процедурата, може да се направи корекция при необходимост. Корекцията, ако е необходима, включва ретуш на косъмчета, които може би са леко избледнели.

Дълготрайност

Пигментите, които ние инжектираме в кожата се запазват видими до година и половина, но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите. Всеки вид кожа е различен и реагира по различен начин на пигментната инжекция, в зависимост от определен брой фактори (излагане на слънце, вид кожа, и др.). Препоръчва се освежаване на пигмента след приблизително една година.

Безопасност

Процедурата използва AC пигменти (минерални пигменти, които са нетоксични и хипоалергенни). Работните условия са 100% стерилни. Съблюдават се задължително хигиенни условия.

Микроблейдинг или 3D вежди “косъм по косъм” е японски ръчен метод за рисуване на косми във веждите. Това е най-новия метод за перманентна пигментация, класифициран като полуперманентен грим.

Comments are closed.

Scroll To Top